I després

Abertis s’avança al seu calendari de treball i Esport 3 ja es pot veure a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Tal i com havíem anunciat a principis de juny, el canal temàtic Esport 3, ja es pot veure nítidament a Sant Feliu després de mesos en què el senyal arribava amb poca qualitat des de repetidors externs. Una setmana abans del que s’havia anunciat l’empresa Abertis Telecom ha enllestit la feina en el centre de comunicacions del puig Gros.

La nostra emissora havia tingut accés a informació del pla de treball d’aquesta empresa que es proposava, com a data màxima per solucionar el problema, el divendres de la setmana entrant (15 de juliol) però li ha estat possible avançar-ne la implantació a Sant Feliu.

La configuració orogràfica del municipi sempre ha estat un gran handicap pels senyals de televisió, ràdio i altres sistemes de comunicació ja que, a més dels talls constants que patia l’antiga i depauperada línia de subministrament elèctric al centre del Puig Gros, especialment la part baixa del municipi no podia rebre en condicions els senyals de Rocacorba (Girona) i Mas Nou (Platja d’Aro)

Ja fa uns anys (amb el conveni de cessió d’ús que l’Ajuntament va lligar amb Abertis Telecom) l’empresa va renovar aquesta línia de mitja tensió, assegurant el fluid elèctric i garantint als seus abonats els serveis de radio-freqüències i telefonia mòbil des d’aquest punt elevat i, ara, s’ha posat al dia en el subministrament de senyals de TDT amb la incorporació del reivindicat Esport 3 per part dels ciutadans.

Amb aquesta instal·lació queda, doncs, solucionat el problema definitivament ja que la cobertura serà perfecte tant per Sant Feliu com per altres zones de la nostra àrea.

El nou Esport 3, que va començar a emetre el 18 d’octubre de 2010 (en obert) a través de la TDT a Catalunya, està especialitzat en esports aconseguint importants índex d’audiència que, segurament, augmentaran a partir de la implantació d’aquest repetidor a Sant Feliu.

El més llegit

I després