I després

[A punt] Magazín del divendres, 4 de juny

Programa nº3 d’«A punt», el magazín a les portes del cap de setmana. Repassem l’actualitat de la setmana i ho fem, entre d’altres, entrevistant la il·lustradora ganxona d'adopció Coaner Codina, l'arxivera municipal de Sant Feliu MariÀngels Suquet, el president del Club Aquàtic Xaloc Josep Maria Esteva i el promotor del projecte d'un tren per a la Costa Brava Agustí Palà.

Compartiu aquesta història

En aquesta nova edició del magazín «A punt» de Ràdio Sant Feliu ens endinsem en la Fira del Conte – «Explica’m» 2021 que es farà a Sant Feliu de Guíxols el cap de setmana del 12 i 13 de juny. Per a aprofundir-hi, conversem amb Núria Cucharero, regidora d’Esdeveniments de Ciutat i Turisme; Coaner Codina, il·lustradora ganxona d’adopció, i MariÀngels Suquet, arxivera municipal de la ciutat.

També entrevistem Agustí Palà, un dels principals promotors del projecte d’un tren que connecti els diversos municipis de la demarcació sud de la costa gironina, d’entre els quals hi ha Sant Feliu de Guíxols. Amb ell parlem de la jornada de dissabte, 5 de juny, dedicada a debatre i divulgar aquesta iniciativa i organitzada, entre d’altres, per l’entitat ‘Promoció del Transport Públic’.

En plana esportiva, rebem als estudis de Ràdio Sant Feliu el president del Club Aquàtic Xaloc, Josep Maria Esteva, per conversar sobre el Campionat de Catalunya de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió que es fa el cap de setmana del 5 i 6 de juny a la piscina municipal de La Corxera, a Sant Feliu. També li preguntem per un guardó que rebrà a títol personal la setmana vinent.

Finalment, també abordem altres temes de caire esportiu com el fitxatge d’Alfred Julbe com a nou director tècnic del Club Bàsquet Sant Feliu i la recta final de fusió dels tres clubs de futbol de Sant Feliu de Guíxols. Al programa desvetllem quin és el nom de la nova entitat resultant d’aquesta unió esportiva i també n’avancem els colors de la samarreta.

Edició: Àlex Giral.
Locució i redacció: Laura Aranda, Pere Carreras i Àlex Giral.
Controls tècnics: Laura Aranda.
Música de careta: Projecte Mut – Sé com.

? Escolta i descarrega el magazín a la web d’iVoox


___________

A punt és el nou magazín de Ràdio Sant Feliu, un espai de repàs de les notícies locals més importants de la setmana combinat amb l’agenda cultural i popular del cap de setmana. El programa està dividit en diverses seccions, com ara Sant Feliu de Guíxols als mitjans, Els apunts del cap de setmana, Les dades Covid de la ciutat i La méteo. Un magazín dinàmic amb l’actualitat local, les entrevistes i la cultura com a pal de paller.

?️ Accedeix a tots els programes d’A punt

El més llegit

I després