I després

[A punt] Magazín del divendres, 11 de juny

Programa nº4 d’«A punt», el magazín a les portes del cap de setmana. Repassem l’actualitat de la setmana i ho fem, entre d’altres, entrevistant diversos alumnes de Sant Feliu que han fet la selectivitat aquesta setmana. També xerrem amb el director artístic del Festival de la Porta Ferrada, Albert Mallol, i amb la nedadora del Club Aquàtic Xaloc, Afra Pujol.

Compartiu aquesta història

En aquesta nova edició del magazín «A punt» de Ràdio Sant Feliu ens centrem en els 76 alumnes de Sant Feliu de Guíxols que aquesta última setmana han fet les proves d’accés a la universitat (PAU). Al llarg dels últims quatre dies hem acompanyat els estudiants a la sortida de l’Institut Sant Feliu, epicentre de les proves a la població guixolenca, i hem anat conversant amb ells i elles per saber com els ha anat i què és el que volen estudiar un cop passada la selectivitat.

També entrevistem Albert Mallol, director artístic del Festival de la Porta Ferrada. Amb ell tractem, entre d’altres temes, l’última novetat de la 59a edició del festival, el cicle de concerts Delicatessen, que portarà a la sala Las Vegas i al Nomo Nàutic artistes femenines del moment com ho són Joina o Núria Graham.

En plana social, comentem el conflicte local entre la ceramista Quimeta Serra i la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. L’artista ganxona reclama la devolució de 141 peces de la seva obra sota la custòdia de la Cambra, mentre que l’entitat, oposadament al què sosté Quimeta Serra, defensa que en cap moment no ha incomplert l’acord que té amb la ceramista.

Finalment, en l’àmbit esportiu entrevistem Afra Pujol, nedadora guixolenca especialista en natació amb aletes. L’últim cap de setmana va batre el rècord de Catalunya de 400m Bífins al campionat autonòmic que es va disputar a la piscina de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols. Un esdeveniment en què, a nivell de clubs, l’Aquàtic Xaloc va arrasar.

Edició: Àlex Giral.
Locució i redacció: Laura Aranda, Paul Marca, Pere Carreras i Àlex Giral.
Controls tècnics: Paul Marca.
Música de careta: Projecte Mut – Sé com.


? Escolta i descarrega el magazín a la web d’iVoox


___________

A punt és el nou magazín de Ràdio Sant Feliu, un espai de repàs de les notícies locals més importants de la setmana combinat amb l’agenda cultural i popular del cap de setmana. El programa està dividit en diverses seccions, com ara Sant Feliu de Guíxols als mitjans, Els apunts del cap de setmana, Les dades Covid de la ciutat i La méteo. Un magazín dinàmic amb l’actualitat local, les entrevistes i la cultura com a pal de paller.

?️ Accedeix a tots els programes d’A punt

El més llegit

I després