I després

A PUNT LA CUINA DE L’ARENGADA

Compartiu aquesta història

Des del proper divendres, 22 de novembre, fins al diumenge, 1 de desembre, tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols la campanya gastronòmica “La Cuina de l’Arengada”, un peix que antigament era molt present als àpats casolans de cada família, però que s’ha anat perdent amb el temps.
Amb la idea de tornar a recuperar aquesta tradició, podreu trobar diferents menús, plats i “montaditos” a 13 restaurants de la Ciutat, que us serviran aquest producte del mar tant tradicional, però adaptat a la cuina contemporània.
Vol-au-vent farcit de trinxat d’arengada, “Hareng pomme à l’huile”, pastís d’arengada, arengades amb fesolets o amb escalivada són algunes de les ofertes que podreu degustar durant els dies que dura la campanya.
I si voleu tastar-los en primícia, el proper dissabte 23 de novembre d’11 a 14h a la plaça del Mercat es farà la presentació de la campanya, on podreu assaborir tastos de les creacions ofertes pels restaurants ganxons participants. Trobareu, tastos, arengades a la brasa i beguda a preus populars. I per a poder passar el matí en família hi haurà activitats per a la mainada, com tallers gastronòmics gratuïts (cal inscripció prèvia) , espectacles i cercavila infantil.
Trobareu la cuina de l’arengada als restaurants: Barcarola, Butron Berria, Ca l’Isern, Can Noguera, Casa Buxó, El del Mig, El Gallo, La Carbonera, La Cava, La Gaviota, La Locanda di Nonna Flo, La Pansa i Nit i dia.
Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de La Bacallaneria i Ca l’Àngel

 

El més llegit

I després