I després

A partir d’aquest dimecres deixa de ser obligatori l’ús de mascareta en la majoria d’espais interiors

A partir de demà dimecres 20 de març s’elimina l’us obligatori de les mascaretes en la majoria d’espais interiors.

Compartiu aquesta història

A partir de demà dimecres 20 de març s’elimina l’us obligatori de les mascaretes en la majoria d’espais interiors. Ja no caldrà portar-ne a l’accedir a establiments de restauració ni tampoc als comerços, espectacles o gimnasos. Hi haurà espais on sí que caldrà seguir-la portant: transports públics, siguin quins siguin, i als centres sanitaris d’atenció primària i hospitals.

Pel que fa a les residències de persones grans, n’hauran de dur els treballadors i visitants, però no els residents. A les farmàcies, seguirà sent obligatori portar-ne quan s’hi accedeixi. En el referent als llocs de treball, correspon als serveis de salut laboral de cada empresa decidir si cal portar-ne o no.

Des del Departament de Salut es recomana que segueixin portant-la les persones vulnerables com gent gran, persones immunodeprimides o amb malalties de base que puguin empitjorar amb la Covid. També ha de portar mascareta tothom que hi hagi d’estar en contacte amb aquestes persones. De de Salut, també es recomana portar-la sempre que es tinguin símptomes.

El més llegit

I després