I després

A la venda les entrades per la nova edició del teatre professional de ‘Guíxols Escena’

Compartiu aquesta història

Entre les obres es troba ‘Un vestit nou per l’emperador’ dirigida al públic infantil

 

Ja escalfa motors la nova edició del cicle de teatre professional Guíxols Escena, que un any més portarà gran noms i produccions fins al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Ramon Madaula, la periodista Raquel Sans, Ramon Galindo o Mar Monegal són alguns dels actors que formen part del cartell d’aquesta tardor. Les entrades ja es poden adquirir clicant aquí.

► ‘Buffalo Bill a Barcelona’ es podrà veure el dissabte 8 d’octubre a les 20:30 hores. Està interpretada per Ramon Madaula i Raquel Sans i produïda per Bitò. Ramon Madaula escriu i interpreta aquest original text sobre el mític explorador Buffalo Bill. Raquel Sans, periodista i presentadora del Telenotícies de TV3, manté una entrevista pòstuma arran de la seva visita a Barcelona l’any 1889, la qual segons les cròniques de l’època no va ser massa afortunada.

[Canvi de data, es trasllada al 3 de desembre. Les entrades adquirides serveixen per la nova data] Monopoli’ a les 20:30 hores i està interpretada per Eduard Buch i Sara Espígul. Explica que el Pol i la Montse tenen previst fer un sopar especial però l’arribada d’una carta certificada els portarà a jugar la partida de les seves vides. Són d’una generació entre el món analògic i el digital. Estan desorientats. Si no podeu assistir a la nova data, podeu accedir a la informació sobre les devolucions clicant aquí.

► ‘Un vestit nou per l’emperador’ dins el Guíxols Escena Kids. Serà el dissabte 5 de novembre a les 17.30 hores i està interpretada per Sergi Casanovas i Pere Romagosa. L’obra explica que sa Majestat l’Emperador no està mai content amb el vestits que porta. El seu conseller fa una crida a tots els sastres i modistes per presentar els seus dissenys a canvi d’una gran recompensa. La notícia arriba a dos talentosos sastres estrangers capaços de confeccionar vestits amb propietats extraordinàries.

El més llegit

I després