I després

A la Cambra de Comerç, taller per Linkedin i visita dels alumnes de PQPI-PTT

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols ha programat pel proper 4 de novembre un taller per aprendre a posicionar-se i fer negoci a Linkedin, la xarxa de networking més internacional. Linkedin no és únicament una xarxa social on tenir el currículum i connectar amb companys i professionals.

En poc temps, s’ha convertit en una potent eina de negocis. Però, n’hi ha prou amb publicar un perfil? Quines son les millors eines per potenciar un compte? Què cal fer per derivar negoci des de Linkedin? Aquests i altres interrogants tindran resposta en el taller de 3 hores que la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha programat. Per a més informació i inscripcions cal trucar al 972.32.08.84 o enviar un correu electrònic a lluispoch@cambrescat.es

D’altra banda, els alumnes participants al programa de qualificació professional inicial – programa de transició al treball (PQPI-PTT) – en la branca formativa d’auxiliar de vendes, que impulsen conjuntament el departament d’Educació i els Ajuntaments de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, varen assistir dimarts al matí a la Cambra a una conferència per conèixer l’actual model econòmic de la Ciutat.

Durant l’acte, el secretari general de la Cambra Martí Rondós, va explicar explicar esquemàticament la història de la Corporació, la seva finalitat i les actuacions que porta a terme. Posteriorment es va fer un repàs a les dades econòmiques de Sant Feliu detallant quins son els sectors amb més pes dins de l’economia local i la composició del comerç minorista, entre altres dades rellevants.

El programa de qualificació professional inicial – programa de transició al treball (PQPI-PTT) té per objectiu formar als alumnes que no han obtingut el graduat de secundària i proporcionar-los una formació bàsica i professional que faciliti la seva incorporació al món laboral o la continuïtat d’un itinerari formatiu, especialment en la formació professional de grau mitjà, un cop superada la prova d’accés.

El més llegit

I després