I després

[A fons] Humor al Festival de la Porta Ferrada: neix el certamen ‘Salat’

Escolta el tercer programa d’«A fons», un reportatge sobre el nou certamen d'humor 'Salat' dins del 59è Festival de la Porta Ferrada. Amb les intervencions d'alguns dels seus caps de cartell: Carles Sans (El Tricicle), Ignatius Farray, Valeria Ros i Martita de Graná, entre d'altres.

Compartiu aquesta història

Escolta el tercer programa d’A fons, un reportatge que tracta el nou festival d’humor al si del 59è Porta Ferrada: Salat. És un certamen que neix de la necessitat d’incloure un espai per a riure —ara que fa més falta que mai- dins del festival de música més antic de Catalunya. En desgranem la programació al detall i comptem amb les intervencions d’alguns dels seus caps de cartell: Carles Sans (El Tricicle), Ignatius Farray, Valeria Ros i Martita de Graná, entre d’altres.

Un reportatge radiofònic amb guió de Pere Carreras i edició i producció d’Àlex Giral. Música d’interludi: Llepolies (Zoo).


? Escolta i descarrega el reportatge a la web d’iVoox


___________

A fons és l’espai de reportatges radiofònics i entrevistes sobre l’actualitat local de Sant Feliu de Guíxols. Històries humanes, fets rellevants i notícies tractades amb profunditat, sense pressa i amb la presència dels protagonistes i testimonis dels temes abordats. Cada dimecres a les 12:00h del migdia a Ràdio Sant Feliu.

?️ Accedeix a tots els programes d’A fons

El més llegit

I després