I després

[A fons] Fundació Vimar: més de 20 anys al costat de la diversitat funcional

Escolta el primer programa d'«A fons», un reportatge sobre la Fundació Vilagran-Maristany (VIMAR) que atén persones amb discapacitat i amb dificultats socials derivades de la malaltia mental. Amb les intervencions del seu vicepresident, Jordi Sistach, i la seva directora tècnica, Vicky Ger.

Compartiu aquesta història

Escolta el programa nº1 d’A fons, un reportatge sobre la Fundació Vilagran-Maristany, Vimar, que atén a persones amb discapacitat i amb dificultats socials derivades de la malaltia mental. Hem conversat amb el seu vicepresident, Jordi Sistach, i la directora tècnica, Vicky Ger.

Un reportatge radiofònic amb edició i veu de Paul Marca.


? Escolta i descarrega el reportatge a la web d’iVoox


___________

A fons és l’espai de reportatges radiofònics i entrevistes sobre l’actualitat local de Sant Feliu de Guíxols. Històries humanes, fets rellevants i notícies tractades amb profunditat, sense pressa i amb la presència dels protagonistes i testimonis dels temes abordats. Cada dimecres a les 12:00h del migdia a Ràdio Sant Feliu.

?️ Accedeix a tots els programes d’A fons

___________

Música

•Wanderlust by Scott Buckley https://soundcloud.com/scottbuckley. Music promoted by Audio Library https://youtu.be/s3fEbZwiJ94
•Void Edge – Lesion X https://soundcloud.com/lesionxbeats. Music promoted by Audio Library https://youtu.be/qd_2lX_bwPY
•”Piano, Bach Fantasia, A (H4n).wav” by InspectorJ (www.jshaw.co.uk) of Freesound.org
Migfus20 ”Happy Day” a https://freesound.org/

El més llegit

I després