I després

Es manté en confinament comarcal durant 7 dies més i també es prorroguen les mesures actuals

La Generalitat de Catalunya ha anunciat en roda de premsa que es mantindrà, durant 7 dies més, comptant a partir d’aquest proper dilluns 19 d’abril, el confinament comarcal.

Compartiu aquesta història

La Generalitat de Catalunya ha anunciat en roda de premsa que es mantindrà, durant 7 dies més, comptant a partir d’aquest proper dilluns 19 d’abril, el confinament comarcal.

Cal recordar que en aquest confinament comarcal, la mobilitat està limitada a municipis de la pròpia comarca de residència, en el cas de Sant Feliu el Baix Empordà. Només se’n pot sortir en casos que ho justifiquin, com ara urgències sanitàries, motius laborals o tràmits urgents improrrogables.

Pel que fa als horaris de la restauració, aquests es mantindran com fins ara, a l’igual que la resta de mesures que s’aplicaven.

A continuació podeu consultar les mesures prorrogades:

Toc de queda nocturn. Continua prohibida la mobilitat nocturna, en concret entre les 22:00h de la nit i les 6:00h del matí. Dins d’aquesta franja horària no es pot sortir del domicili particular excepte per a casos justificats.
Tancament perimetral de Catalunya. Es manté la prohibició d’entrar i/o sortir de Catalunya si no és per una de les causes que ho permeten.
Trobades socials de màxim sis participants. Les reunions amb amics i familiars no poden sobrepassar el límit de sis persones.
Restauració amb horari continuat. Bars i restaurants poden obrir i servir taules sense interrupcions des de les 7:30h del matí fins a les 17:00h de la tarda. Més enllà d’aquesta hora poden seguir servint menjar a domicili i per a emportar.
Comerç: poden obrir tots els negocis (essencials i no essencials) de dilluns a diumenge. Poden apujar persianes com a molt d’hora a les 6:00h del matí, mentre que a les 21:00h han d’estar tancats. A més, l’espai obert al públic ha d’estar limitat a 800m², i és prioritari tenir un bon sistema de ventilació i renovació de l’aire.
Esport federat, activitats extraescolars i esdeveniments culturals. Poden continuar funcionant amb les mateixes condicions amb què ho venien fent fins ara.

Teniu accés a totes les mesures que queden prorrogades fent clic aquí.

El més llegit

I després