I després

EL PSC PRESENTA LA CANDIDATURA

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts la candidatura del PSC a Sant Feliu va fer una caminada, amb sortida de la Plaça Monestir, passant per diversos barris de la ciutat fins arribar a la plaça Salvador Espriu on es va fer la presentació oficial dels components de la llista als mitjans de comunicació. Tot seguit, des del servei de premsa, es distribuia el següent comunicat:

COMUNICAT DE PREMSA
SOCIALISTES 2015
UNA CANDIDATURA RENOVADA I RENOVADORA, PREPOCUPADA PEL QUE REALMENT IMPORTA
El socialisme guixolenc presenta a les eleccions municipals del 24 de maig una candidatura que té el valor de sumar l‘experiència i la joventut. Una candidatura que aposta per persones que hi participen per primera vegada amb i d’altres d’ àmplia trajectòria política.
Aquesta és una candidatura compromesa en demostrar que una altra ciutat és possible perquè aporta noves idees de com entendre i fer la política local per millorar i donar més valor a la ciutat d’avui. Una candidatura que també planteja noves formes de gestió pública per avançar després de la crisi viscuda els darrers anys, que ha deixat moltes persones en situacions socials i laborals insostenibles i que ha reforçat la falta d’oportunitats pels guixolencs i guixolenques.
Un equip divers i obert al diàleg que entén Sant Feliu de Guíxols com un TOT i on TOTHOM ha de gaudir de les mateixes oportunitats, sigui quin sigui el seu barri de residència o la seva situació familiar o social.
Unes dones i homes que volen innovar l’administració local, que volen fer política de servei a la ciutadania, amb proximitat, transparència i amb la corresponsabilitat dels veïns i veïnes, perquè tots som de Sant Feliu i tots hem de fer Sant Feliu. Entenem que la política ha de ser la suma de les millors idees i les millors decisions i que beneficiïn a la majoria i no només a uns quants.
El socialisme guixolenc ha lluitat, lluita i lluitarà per fer realitzar un horitzó ciutadà molt més just i equitatiu, on s’impulsi el progrés de la ciutat i on ningú sigui exclòs. És imprescindible que la igualtat d’oportunitat sigui ben real. El Guixols 2025 serà així amb el treball i la voluntat dels ganxons i ganxones.

  1. Sr. JOSEP MELCIOR MUÑOZ AYATS
  2. Sr. SALVADOR CALABUIG SERRA
  3. Sra. LAURA SERRANO GALVEZ
  4. Sr. RAÜL JIMÉNEZ AICART (Independent)
  5. Sra. MARÍA CARMEN HIDALGO GÁLVEZ
  6. Sr. ARCADIO MORENO MONTES
  7. Sr. ALFONS MARTINEZ DOMENECH
  8. Sra. MÓNICA SANTIAGO GARCÍA
  9. Sr. ADRIÀ MASBERNAT MARTINEZ (Independent)
  10. Sra. CARMEN FELIP SISO (Independent)
  11. Sr. TARIQ SELLAME HAFSI
  12. Sra. ENCARNA CAPARROS GUEVARA
  13. Sr. ARTURO VERA RUIZ
  14. Sr. ANTONI ESCOBAR VALLE
  15. Sra. SILVIA GALVEZ ESCOBAR
  16. Sr. FERNANDO JAVIER IZE FALKE
  17. Sr. JOAQUIN VIÑAS CAÑADAS
  18. Sra. MONTSERRAT AYATS SOCORRO
  19. Sra. MONTSERRAT ILLA VILÀ
  20. Sra. ESTHER MARTÍNEZ MORENO
  21. Sr. FRANCESC BAÑERAS CARRERAS

Suplents

  1. Sr. FRANCISCO GÁLVEZ PÉREZ
  2. Sra. CARMEN DAUSÀ RONDÓS
  3. Sr. SANTIAGO GUTIÉRREZ FUENTES

Cliqueu sobre al foto per ampliar

PSC FALDILLA

El més llegit

I després