I després

DIUMENGE ES REPRESENTA “ART” AL TEATRE DE SFG

Compartiu aquesta història

El proper diumenge, 29 d’octubre, a les 18:00 h. es representa l’obra Art al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, original de l’autora francesa Yasmina Reza, que han estat representant en el Teatre Goya Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, sota la direcció de Miquel Gorriz. Les últimes entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir, al preu de 25 euros (i 20 la reduïda).

Art presenta a tres amics ben situats que posen en perill la seva relació a causa d’una divergència d’opinions sobre l’art. En Sergi ha comprat un quadre modern per una gran quantitat de diners. En Marc ho odia i no pot creure que al seu amic li agradi aquesta obra. I l’Ivan intenta, sense èxit, apaivagar a les dues parts.

La compra del quadre desencadena, doncs, un debat sobre la pintura i l’art en general, una posada en perspectiva del fenomen de la creació i en conseqüència, les diferents maneres de percebre el món. Un reflex de les preguntes que es planteja la societat moderna, una societat de mercat que es guia pels diners. “Ets qui creus que ets o ets qui els teus amics creuen que ets?”.

Són tres actors de primer nivell, habituals a les sèries de la Televisió de Catalunya, que defensen una obra que reflexiona sobre aquest tipus de xocs en clau de comèdia i drama.

El més llegit

I després