I després

La funció ‘Els Brugarol’, del Guíxols Escena, es posposa al 13 de desembre

L'obra, liderada per l'actor Ramon Madaula, s'havia d'interpretar originalment el 30 de maig, però la crisi del coronavirus va obligar a endarrerir-la ja una primera vegada. Es pot reclamar la devolució de l'import de l'entrada fins al 31 de juliol.

Compartiu aquesta història

L’obra de teatre Els Brugarol, de Ramon Madaula, s’ha aplaçat al diumenge, 13 de desembre. La funció, inclosa en el programa de teatre professional Guíxols Escena, s’havia d’interpretar originalment el 30 de maig, però la crisi del coronavirus va obligar a endarrerir-la ja una primera vegada. Inicialment, la nova data era el 13 de setembre, però finalment el dia escollit per a Els Brugarol és el 13 de desembre, a les 19:00 hores del vespre.

En cas de no poder assistir a l’obra pel canvi de data, per a les entrades comprades a través de la plataforma CODETICKETS es pot sol·licitar la devolució de l’import a entradas@codetickets.com. Les entrades adquirides en modalitat d’abonament tindran el mateix funcionament. En cas de sol·licitar-ne la devolució, aquesta serà proporcional al preu de l’abonament. 

Pel que fa a les entrades comprades en taquilla a l’Oficina de Turisme, la petició de devolució de l’import s’ha de comunicar via correu electrònic a cultura@guixols.cat, indicant a l’assumpte ‘DEVOLUCIÓ GUÍXOLS ESCENA’. En el correu s’haurà d’indicar:

NOM ESPECTACLE + NOM INDICAT EN LA COMPRA DE LA/LES ENTRADES + FILA I BUTACA + CODI IDENTIFIACACIÓ DE L’ENTRADA + NÚMERO DE COMPTE PER FER LA DE DEVOLUCIÓ

Les entrades adquirides en modalitat d’abonament tindran el mateix funcionament. En cas de sol·licitar-ne la devolució, aquesta serà proporcional al preu de l’abonament.

La data màxima per a demanar devolucions és el dia 31 de juliol.

En qualsevol cas, teniu absolutament tota la informació sobre la programació del Teatre-Auditori Narcís Masferrer a l’apartat guixols.cat/teatre de la web consistorial.

El més llegit

I després