I després

900 persones omplen la 7a Festa de la Gent Gran celebrada al Guíxols Arena

Properament s’informarà de les dates i horaris per recollir les fotografies que es varen fer als assistents

Compartiu aquesta història

900 persones han omplert de nou aquest diumenge el Guíxols Arena en la setena edició de la Festa de la Gent Gran que organitza l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Com en els darrers anys, durant l’accés al recinte s’han fet fotografies de record als assistents, que un cop a dins, han pogut gaudir del menú i a continuació, ballar amb l’Orquestra La Chatta, una de les més importants del país, i que cada any posa ritme a la vetllada.

A més, com també és habitual, els participants han rebut un obsequi, que aquest any ha consistit en una bossa, una llibreta i un bolígraf.

Alguns dels assistents fa anys que participen en la festa i d’altres, s’han estrenat en aquesta edició. Així ens expliquen les seves experiències.

La regidora d’Envelliment Actiu, Laura Aiguaviva, recorda que aquesta és una activitat que creix cada any i destaca la feina que es fa des del consistori per tirar endavant l’activitat, com també per part dels voluntaris, com ara el grup motard els Pirates o Protecció Civil, que col·laboren en la iniciativa.

Properament s’informarà des de l’Ajuntament, i també des de la nostra emissora, de les dates en els quals els assistents a la festa podran passar a recollir les fotografies que se’ls varen fer durant la festa.

El més llegit

I després