I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ACTE DE CONSTITUCIÓ DEL NOU AJUNTAMENT
Aquest dissabte, a les 12 del migdia, la nostra emissora tornarà a estar present al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per retransmetre la presa de possessió de la corporació local pels propers quatre anys.
Els actes protocol·laris seran els habituals i la mesa d’edat la constituiran el regidor de més edat (Francisco Cárdenas) i el regidor més jove (en aquest cas la regidora Geòrgia Linares).
Pràcticament el 50% del Saló de Sessions estarà reservat a personalitats, càrrec honorífics, exregidors, familiars dels nous càrrecs electes a més de periodistes i als baixos de l’Ajuntament s’instal·larà una pantalla on es projectaran les imatges per circuit tancat per TV Costa Brava amb el so de Ràdio Sant Feliu que obrirà el programa especial a les 11:45 h. amb una roda d’entrevistes i una completa crònica de tot l’acte.
El vespre d’aquest dimecres s’ha confirmat un acord TSF – ERC – PSC que permetrà la investidura com alcalde de Carles Motas.

500 CONSTITUCIÓ

 

PADRINS PEL REPTE DE MIREIA BORREGO
La ganxona Mireia Borrego s’ha proposat un repte ambiciós per una nedadora com ella que és la travessa de l’Estret de Gibraltar amb sortida des de Tarifa (Espanya) i amb arribada a Punta Cires (Marroc), una distancia de 16 Km. superant els corrents i les dificultats de la zona.
La Mireia ha anunciat a través d’Apontoque, una plataforma especialitzada en crowdfunding esportiu, que per poder realitzar el seu projecte necessita el suport de totes aquelles persones que s’hi vulguin afegir. És per això que hi ha inscrit el seu projecte per tal de rebre aportacions per poder fer front a les despeses, bàsicament logístiques, mitjançant aportacions d’entre 5 i 500 euros recompensades amb la participació en sorteigs, publicitat i reconeixements. De moment es porta recaptat el 66% (1.200 dels 1.800 euros que calen en total). Trobareu tots els detalls a: http://www.apontoque.com/es/proyecto/3069/padrins-per-un-repte
O bé a: https://www.facebook.com/mireia.borrego.9?fref=ts

500 MIREIA

 

DILLUNS S’ACTIVA TOTA LA ZONA BLAVA
Com és habitual cada temporada, els espais de zona blava de Sant Feliu que s’alliberen durant l’hivern, com ara La Corxera, Jardins Juli Garreta i lateral passeig marítim.
A partir del dilluns dia 15 de juny i fins el 15 de setembre entrarà en funcionament de dilluns a diumenge la zona blava de la barana del Passeig , Jardins Juli Gareta i Platja de Sant Pol .
Tanmateix, el Pàrquing Corxera també entrarà en funcionament pel mateix període.

500 CORXERA

 

IVAN CAMPO, CONCERT A LA PLAÇA DEL MERCAT
Aquest dijous, a les 22:30 h. a la Plaça del Mercat de Sant Feliu, Atzavara Club presenta un concert d’Ivan Campo (Manchester) “que aconsegueixen fer surar el seu so de folk acústic sobre el públic mentre el trio harmonitza lletres d’allò més commovedores. Citant a Hitchcock i a Wes Anderson evoquen imatges viscudes en les seves cançons que es despleguen com històries complexes. Les notes de guitarra esquerdades i les melodies de piano actuen com a escenari perfecte per explicar-les. Destaca la percussió de senzills instruments que es transporten sense un gran esforç creant atmosferes captivadores. Toquen en directe amb molta regularitat i han compartit escenari amb artistes com: Nick Harper, Jeff Lewis, Roddy Woomble, Misty’s Big Adventure, Sigui of Bees, Stealing Sheep, Magic Arm, Shack, i The Pale Fountains”.

500 ATZAVARA

 

CALENDARI DE FESTES DE L’AAVV DEL MOLÍ DE VENT
Des del 20 de juny fins el 5 de setembre d’enguany, l’Associació de Veïns del Molí de Vent de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat un seguit d’activitats en diferents espais del barri com a la Plaça Marsillach, al Parc del Molí de Vent, a les places de La Coma, Sant Sebastià i Girona amb espectacles d’havaneres, balls, disco mòbil, infantils, etc.
Trobareu tot el calendari en el següent arxiu: ACTIVITATS MOLÍ

500 MOLÍ

 

ROBÒTICA AMB iSANTFELIU
L’equip de l’institut, iSantFeliu Team, ha aconseguit el 5è repte del concurs de robòtica ClauTIC League amb un bon temps i només li queda un repte per finalitzar la lliga.
Així s’informava a través d’una piulada de Twitter en la qual s’apuntava que “en aquest cas, el repte era aconseguir portar a la base les càpsules de colors (que representen materials), però primer s’havien d’intercanviar per càpsules daurades (que representen els diners). L’objectiu final, i el que donava més punts, era aconseguir deixar les matèries (càpsules de colors) a la base amb el robot, i els diners (daurades) dins d’un dels cercles grans de color negre. I ho han aconseguit amb un temps de 21 segons!”.

500 ROBOT

 

CALENDARI ESTIVAL DE BALLADES DE SARDANES A SFG
L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu ha distribuït el calendari de sardanes d’aquest estiu 2015, indispensable pels sardanistes:
03/07/2015 Cobla Bisbal Jove 22,15 h. Passeig – Ajuntament
10/07/2015 Colbla Rossinyolets 22,15 h, Passeig – Marabú
17/07/2015 Cobla Jovenívola 22,15 h. Quiosc Juli Garreta
24/07/2015 Cobla Baix Empordà 19,00 h. Plaça del Puig
02/08/2015 Cobla Iluro 20,00 h. Passeig – Cambra Comerç
04/08/2015 Ciutat de Girona 20,00 h. Passeig – Cambra Comerç
07/08/2015 Foment del Montgrí 22,15 h. Passeig – Marabú
14/08/2015 Cobla Cervianenca 22,15 h. Passeig – Ajuntament
21/08/2015 Cobla Bisbal Jove 22,15 h. Quiosc Juli Garreta
28/08/2015 Baix Empordà 19,00 h. Plaça del Puig
11/09/2015 Ciutat de Girona 12,00 h. Plaça Mercat

500 SARDANES

 

EL VIII PELEGRINATGE DE SANT ELM A PUNT
El 8è Pelegrinatge de Sant Elm ja està a punt i els tiquets per a participar a l’arrossada es continuen venent al preu de 8 euros a l’Oficina de Turisme ((inclou: amanida, arròs, postres i cafè i cal portar: coberts, plat, got i beguda. Hi haurà servei de bar.
A les 12 sortida acompanyant al Pelegrí des de Sant Elm, a les 2 arrossada, ales 4 havaneres amb Els Panxuts i a les 6 Espectacle infantil i xocolatada gratuïta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

MEMORIAL ALEIX MARTÍNEZ I CAMPIONAT DE ESPANYA DE TWIRLING
Aquest diumenge 14 de juny se celebrarà al Camp Municipal de Vilartagues el Torneig de l’Amistat Benjamí, I Memorial Aleix Martínez. Prèviament, dissabte, es farà el tancament de temporada amb diverses activitats com partit entre pares i entrenadors, sopars, obsequis, música i ball, etc.
Aquest dissabte 13 de juny se celebrarà al pavelló municipal de La Corxera, el Campionat d’Espanya de Clubs i el ll Open Ciutat de Sant Feliu, de Twirling i diumentge, 14 el Campionat d’Espanya organitzat pel Club Twirling Sant Feliu de Guíxols.

500 ALEIX_JORDI

El més llegit

I després