I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

EL FLORIDO PENSIL – NENES, AQUEST DIUMENGE AL TEATRE-AUDITORI
Aquest diumenge a les 18:00 h. visita el Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu una obra d’èxit en la versió nenes, es tracta de “El florido pensil” interpretada per Lloll Bertran, Victòria Pagès, Roser Batalla, Mireia Portas i Isabel Rocatti,
“La versió teatral d’El Florido Pensil es va representar per primera vegada l’any 1996. La versió catalana va arribar a Barcelona l’any 1997, se’n va fer nombroses reposicions i va esdevenir un dels èxits més importants de la cartellera teatral.
Entrada general: 25€ / entrada reduïda: 20€ / Escena 25: 7€
Consulteu abonaments a www.guixols.cat/teatre

500-pensil

 

JOSÉ A. DONAIRE INTERVÉ EN EL FÒRUM DE TURISME URBÀ DE BOGOTÀ
El professor José A. Donaire ha participat en la Trobada Mundial d’Alcaldes celebrada a Bogotà que ha reunit més de 2.000 representants de tot el món, per reflexionar sobre el paper de les ciutats en la nova societat. Donaire ha intervingut en el Fòrum de Turisme Urbà, celebrat entre el 12 i el 15 d’octubre. A banda, ha participat en una sessió d’assessorament al Viceministeri de turisme.

500-donaire

 

NOTA SOBRE EL PUNT D’INFORMACIÓ DE GUÍXOLS DES DEL CARRER
Guíxols des del carrer-Entesa va instal.lar un punt d’informació a la Rambla Vidal el passat cap de setmana per tal d’interactuar personalment amb els ciutadans que es volguessin informar de les seves iniciatives i dels suggeriments que el seu regidor transmet al Ple.
La implantació del sistema de tarifació social, unes modificacions proposades que es contemplaran en els pressupostos que tenen a veure amb els solars abandonats o diverses millores en el Guíxols Arena, s’amplien en la seva nota que podeu consultar a través del següent arxiu

500-gdc

 

GXI-ANC ORGANITZA UNA XERRADA DE VICENT PARTAL A LA BIBLIOTECA
Guíxols per la Independència ANC informa que el proper dissabte dia 22 d’octubre, a les 19:15 hores, organitza una xerrada/col·loqui a càrrec del periodista i director de VilaWeb, Vicent Partal.
La xerrada versarà sobre el procés d’independència de Catalunya, punt en el qual es troba i els reptes futurs.
L’activitat se celebrarà a la sala polivalent de la biblioteca municipal Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols.

500-partal

 

XERRADA AL TEATRE ORGANITZADA PER FUNDACIÓ COR DE MARIA-SANT JOSEP
Xerrada amb accés gratuït al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, el dijous 20 d’octubre a les 21:30 h. a càrrec de Juanjo Fernández, organitzada per la Fundació Cor de Maria-Sant Josep, amb l’enunciat “Comuniquem-nos amb tots els sentits! Comunicació assertiva i eficaç”
En la promoció s’apunta que “Ens comuniquem amb gestos, amb paraules… i sense paraules! Ens comuniquem en família. amb la parella, amb els fills, a la feina, amb els amics…però amb quin estil: agressiu, passiu o assertiu? Cal aprendre a comunicar-se amb tots els sentits, que no son cinc, que son set! Vista, Oïda, Olfacte, Gust, Tacte… I Cap I Cor!”

500-fundacio

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE JOSEP MARIA SERRA
Més de 60 persones es varen aplegar el passat dissabte a la sala de conferències de la Cambra de Comerç per assistir a la presentació de la publicació “De cara al espejo. Memorias de un mentiroso sincero”, biografia novel.lada de Josep Maria Serra.
El varen acompanyar Joaquim Clarà i Josep Murlà i, dins de la presentació, l’autor també va interpretar tres cançons acompanyat de la seva guitarra.

500-serra

 

OCUPANTS AMB FILLS A SANTA CRISTINA DEMANEN SOLUCIONS A SFG
El diari El Punt Avui ha publicat un article en el qual es fa un seguiment de la problemàtica de diverses famílies amb fills menors a càrrec que varen ocupar habitatges a Santa Cristina, a la majoria dels quals se’ls va tallar el subministrament elèctric. El fet de no estar empadronats al poble veí i d’estar-ho a Sant Feliu, va provocar que s’adrecessin als Serveis Socials i a l’Oficina d’Habitatge de Sant Feliu.
Podeu llegir la crònica publicada en El Punt Avui en el següent arxiu

http://www.elpunt.cat

 

AVÍS DE L’AJUNTAMENT PER TRACTAMENT FISIOSANITARI D’HERBES
L’Ajuntament informa que durant els dies 20, 21 i 24 d’octubre de 2016 es realitzaran treballs de tractament fitosanitari a les herbes amb el producte Roundup Ultra Plus en els carrers de la població de Sant Feliu de Guíxols.
Aquests treballs poden tenir alguna variació en la planificació, quedant zones sense realitzar en cas de modificació de la mateixa. Disculpin les molèsties.

500-herbes

 

EL C.E. DOJO AL CAMPIONAT DE KARATE DE GRANOLLERS
Diumenge el C.E Dojo Sant Feliu va participar en el Campionat de Karate de Granollers, en l’apartat de competició de kates.
Hi varen assistir 6 participants: Sergi Garriga aleví (3er.), Roger Vila (3er), David Godoy infantil, en Victor Moreno juvenil masculí verd (1er), l’Aida Martínez juvenil femení verd (2a)i en Victor Martínez cadet masculí negre (1er).
El campionat va ser un èxit de competidors i va comptar amb la participació d’un centenar de competidors de Catalunya que tenen un gran nivell.

500-dojo

 

El més llegit

I després