I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

GDC ENVIA ALS MITJANS UNA NOTA SOBRE ELS PRESSUPOSTOS DEL 2016
Unes hores abans de la celebració dels dos plens municipals d’aquest dimarts, l’ordinari a les 19:00 h. i l’extraordinari a les 21:00 h., la formació de Guíxols des del Carrer ha enviat una nota als mitjans en la qual realitza una dura crítica al govern sobre el poc marge de dies per estudiar a fons el pressupost, la futura dedicació i retribucions del primer tinent d’alcalde, la presentació de 21 esmenes a més d’altres accions i reivindicacions que trobareu en el contingut sencer de la seva NOTA DE PREMSA

500 GDC

 

L’ALCALDE CONTINUA AMB LES VISITES A EMPRESES
L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, continua amb la seva ronda de visites a empreses de Sant Feliu, que va començar per Kin Cosmètics, va continuar per Mundial Cork i el dijous de la setmana passada a Estal Packaging, especialitzada en el disseny d’envasos de vidre personalitzats per a marques de prestigi, amb seus a diverses parts del món i que, com hem informat en diverses ocasions ha estat premiada i ben referenciada pels professionals del sector amb creacions per ampolles de vins, licors, aigües, perfums, etc.
Segons l’alcalde, el motiu de les visites té la finalitat de conèixer de primera mà la feina i els productes que desenvolupen i per oferir personalment el suport municipal per qualsevol qüestió que estigui dintre de les seves possibilitats i competències per tal d’afavorir l’activitat de les empreses locals.

500 ESTAL

 

3 TALLERS DE NADAL DE SCRAPMANIÀTICS
L’Associació Scrapmaniàtics organitza tres tallers de Nadal que s’impartiran a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols el dia 28 de desembre amb els següents enunciats:
“Diari de Nadal” (Marta Juez)
“Things I love… By CH” (Carola Ch)
“Fotografia amb telèfons mòbils” (Josep Morató – Produeix Feeling)
Per inscripcions al correu scrapmaniatics@gmail.com (assumpte: tallers Nadal), amb el nom i cognom, telèfon, adreça de correu electrònic i el taller que us interessa.
A cada taller s’ofereixen un màxim de 15 places, més informació en el següent ARXIU SCRAP

500 SCRAP

 

TROBADA NADALENCA DEL MES A SANT FELIU
El passat dissabte 19 de desembre les diferents seccions locals de Moviment d’Esquerres del Baix Empordà, varen celebrar en un sopar de Nadal a Sant Feliu amb l’assistència de Magda Casamitjana, presidenta de MES- Moviment d’Esquerres i diputada electe de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, de Manel Nadal, i dels coordinadors gironins del partit Amèlia Barbero i Carles Serreira. El regidor, Pere Albó, va donar la benvinguda als presents i tot seguit Manel Nadal i Magda Casamitjana varen comentar la situació política actual. Per últim Josep Martí Vives Abril, de MES-Moviment d’Esquerres de Sant Feliu i coordinador del partit al Baix Empordà, va agrair a la secció local ganxona la predisposició i suport a aquesta trobada tot recordant als companys i companyes que per motius personals no havien pogut assistir al sopar.

500 MES_

 

LA VISITA AL MUSEU POT TENIR PREMI
L’Associació Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols informa que si en aquestes dates nadalenques visiteu qualsevol dels 27 museus que formen la Xarxa de Museus de les Comarques Gironines, entre els quals s’hi troba el Museu d’Història de la Ciutat, al Monestir, podreu participar en la campanya #NadalalMuseu i guanyar una panera amb obsequis dels museus de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, un iPad o un cap de setmana per a 4 persones a la Vall de Núria. Entrreu al web www.nadalalmuseu.com i informeu-vos, hi ha temps fins el 10 de gener.
A la foto, una de les activitats de Nadal per a joves celebrada aquest dilluns, participant en la visita en la qual són transportats a través dels relats, a l’època en què els monjos benedictins habitaven en el Monestir de Sant Feliu.

500 monestir

 

PROTESTA DE LA PAH A LA SEU DEL BBVA DE SFG
Membres de la PAH Guíxols, han realitzat aquest dilluns una protesta dins de les oficines del BBVA de Sant Feliu, una de les múltiples accions de la plataforma que, en aquesta ocasió, sortia en defensa d’un grup de persones de la PAH de Lleida, per a les quals es demana l’aplicació de la “llei mordassa”, que podria suposar entre 6 mesos i 6 anys de presó pel fet d’empaperar la sucursal de l’entitat de la Rambla Ferran, 30 de Lleida. Fa uns dies la PAH de Sant Feliu també publica que va empaperar les seus del BBVA de Platja d’Aro i de Sant Feliu i també la seu de Catalunya Caixa i aquest dilluns han ocupat pacíficament la sucursal de BBVA com a mostra se suport amb els companys lleidatans.

500 PAH_

 

TROBADA DE CORALS DE NADAL A SANT FELIU
El passat divendres, 18 de desembre es va celebrar a la tradicional trobada de corals de Sant Feliu a la parròquia Mare de Déu dels Àngels amb nadales i altres peces dels respectius repertoris amb la participació de l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música, que també va aportar la seva Coral de Formació Bàsica continuant amb la Coral Salvador Espriu del Casal d’Avis Salvador Espriu, la Coral de l’Institut Sant Feliu, la Coral Gesòria del Casal de Tueda, el Cor de la Capella Musical del Monestir i la Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar, organitzadora de l’esdeveniment en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu, trobada que fou retransmesa en directe per Televisió Costa Brava.

500 CORALS

 

PROTESTA REIVINDICATIVA DE LA POLICIA LOCAL
Amb l’eslògan “Donde está mi especifico?” serigrafiat en les seves samarretes blanques reivindicatives, el passat divendres membres de la policia local es varen concentrar davant de l’Ajuntament on els treballadors del consistori feien l’aperitiu de Nadal convidats pel govern i els reconeixements als que es jubilaven i als qui portaven 25 anys treballant-hi.
La reivindicació consistia en considerar que els 400 euros que el govern els ha comunicat que els descomptarà si no fan les quaranta-dues hores i mitja, per les quals creu que es va fer aquest augment mensual a cada agent, i els policies asseguren que la puja venia donada com un complement específic i que han de continuar fent-ne trenta-set i mitja.

500 POLICIA

 

LLENÇOL DELS RESULTATS DE LES ELECCIONS A SANT FELIU
Després de publicar la versió simplificada dels resultats de les votacions a Sant Feliu de les Eleccions al Congrés de Diputats i al Senat del passat diumenge. Per a aquells que tingueu la curiositat de comprovar els resultats taula per taula, podreu trobar el “llençol” que l’àrea de Secretaris de l’Ajuntament elabora en el centre de recollida de dades que en tots els comicis es concentra a l’Ajuntament de Sant Feliu. El trobareu en el següent arxiu: LLENÇOL RESULTATS

500 mesa

El més llegit

I després