I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DIVENDRES I DISSABTE, DONACIÓ DE SANG
El Banc de Sang i Teixits demana la col·laboració dels ciutadans en la col·lecta de sang que es portarà a terme aquest divendres i dissabte a Sant Feliu de Guíxols:
Divendres, 18 de desembre al Centre Cívic Vilartagues, de 17 a 21 h.
Dissabte, 19 de desembre al SFG Gent Gran, de 10 a 14 h. i de 16:30 a 20:30 h.

500 SANG

 

ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA ACTUEN A L’ASIL SURÍS
Com cada, any, alumnes de l´Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols es varen desplaçar fins l’Asil Surís de la ciutat per tal de portar algunes peces musicals i per cantar nadales plegats, amb els residents del centre geriàtric.
En aquest cas la formació constava de dos violoncels i tres flautes travesseres que varen fer les delícies dels avis, una experiència genial, no només pels residents sinó que també pels joves alumnes que varen viure l’experiència.

500 SURIS

 

L’AA.VV DEL MOLÍ DE VENT, VISITA ELS PESSEBRES
El proper dissabte 19 de desembre, membres de l´Associació de Veïns del Moli de Vent de Sant Feliu de Guíxols, acompanyats de tothom que els vulgui acompanyar realitzaran la tradicional visita a tots els pessebres que s´han inscrit en aquesta edició. El punt de trobada serà al pessebre que la l’associació instal.la al Parc del Moli de Vent de l’Avinguda de Catalunya, a les 17:30 hores. Tothom hi és convidat.

500 PESSEBRES

 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE SOBRE GUARIMENTS REMEIERS
Dissabte 19 de desembre, a les 17.30h: Presentació del llibre “Guarir amb plantes remeieres”, a càrrec de les Àvies Remeieres de la Garrotxa (Associació Pedra Tosca). Amb demostració d’un remei. Es tracta d’una activitat gratuïta i entrada lliure a la Sala Abat Sunyer (Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Pl. Monestir s/n). Més informació: 972821575 / museuhistoria@guixols.cat

500 REMEIERS

 

VISITA GUIADA A L’EXPO DE LA MANCOMUNITAT DE CATALUNYA
Dissabte 19 de desembre, a les 11.30h: Visita guiada a l’exposició “La Mancomunitat de Catalunya a les terres de Girona”, a càrrec dels comissaris de la mostra Joaquim M. Puigvert i Narcís Figueras. Activitat gratuïta. Punt de trobada: vestíbul del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols (Pl. Monestir. s/n). Més informació: 972821575 / museuhistoria@guixols.cat

500 MANCOMUNITAT

 

TORNA LA GRAN QUINA DE L’A.D.GUÍXOLS
Després de la bona acollida d’edicions anteriors, de l’esforç de la junta directiva de l’Ateneu Deportiu Guíxols i de la col·laboració dels participants, el club centenari de la ciutat torna a convidar a la participació de la Gran Quina que se celebrarà a la sala de festes Las Vegas els dies 25 i 26 de desembre de 2015 i els dies 1 i 6 de gener des de les 18:00 h. fins les 23:00 h. amb premis consistents especialment en caixes de cava i de vi, pernils, lots de Nadal i altres premis.

500 adguixols

 

TELEVISIÓ COSTA BRAVA AMB LES ACTIVITATS DE NADAL A SFG
L’equip de Televisió Costa Brava realitzarà la cobertura de diverses activitats nadalenques a Sant Feliu en els propers dies.
A falta de concretar si s’oferiran connexions amb la cavalcada de Reis, ja es pot confirmar que cobriran en directe els següents actes:
-Divendres 18 de desembre a les 22 h. el Concert de Nadal des del Monestir.
-Diumenge 27 de desembre a les 18 h., programa en directe des del Ganxó Parc.
-Dilluns 4 de gener a les 19 h. l’arribada dels Carters Reials.

500 TVCB

 

VISITES EDUCATIVES D’ALUMNES DE L’INS SANT FELIU
Alumnes de l’Institut Sant Feliu van realitzant visites educatives a establiments de la ciutat, l’activitat dels quals està relacionada amb els mòduls que se’ls estan impartint en el centre, i així ho reflecteixen en la seva acurada pàgina.
La darrera fou la realitzada pels alumnes del cicle de perruqueria, que compta amb un mòdul dedicat a l’estilisme masculí, a la Perruqueria d’homes Viñas, on Sergi Viñas va fer una demostració d’una tallada masculina clàssica i un arranjament de barba.
En dues activitats anteriors els alumnes de 1r d’Activitats Comercials van anar a visitar les instal·lacions renovades del LIDL de Sant Feliu, i els de 2n del cicle formatiu de grau superior d’Educació Infantil, el Museu d’Història de la Joguina. Podeu consultar-ho a: http://agora.xtec.cat/iessantfeliu

500 INS

 

CONCERT A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
Divendres 18 de desembre, 21:00 h.: Lu Rois (Sabadell, cantautora acústica al piano)
“Escoltant la Lu Rois, trobem una veu ben especial: dolça, vibrada i captivadora, i un ventall instrumental de gran riquesa i versatilitat: el piano, la melòdica i el sintetitzador.
Amb tot, els seus concerts esdevenen una experiència sensitiva de gran emotivitat. Aconsegueix transportar el públic al seu món a través de la profunditat de les seves lletres i encisar-lo tant amb la seva veu com amb les seves melodies”. Tots els concerts a la Casa Irla, gratuïts / donació voluntària.

500 LU

El més llegit

I després