I després

9 KILOS D’HAIXIX SUBMERGITS A SFG

Compartiu aquesta història

La policia local de Sant Feliu de Guíxols ha localitzat nou quilos de haixix submergits al mar a les immediacions del port de la ciutat. La troballa va ser feta el passat dilluns, quan un agent del cos local que estava fent immersió fora de servei va localitzar uns paquets al fons de l’aigua.
En extreure’n el contingut es va comprovar que hi havia fins a 36 paquets embalats individualment, cadascun de 250 grams, que sumen un total de 9 quilos d’haixix.
Immediatament es va posar en coneixement el cas a la Guàrdia Civil. El Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques d’aquest cos, conjuntament amb l’agent de la Policia local, ha realitzat noves immersions per descobrir si hi havia més droga, però fins al moment sense nous resultats. També es va informar els altres cossos policials, que s’han personat al lloc per si hi hagués una investigació en marxa.
La droga s’ha dipositat en un primer moment a les dependències de la Policia Local, i posteriorment s’ha lliurat al Grup de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, qui porta ara mateix la instrucció del cas.
El cas encara no es dóna per tancat, i es poden realitzar noves immersions. Es treballa amb la hipòtesi que la droga fos llençada embalada al mar fa mesos per part de traficants.
El vicealcalde de Sant Feliu, Pere Albó, ha expressat l’agraïment al cos de la Policia Local per la bona tasca realitzada.

El més llegit

I després