I després

9 CANDIDATURES A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

La Junta Electoral de la Zona de La Bisbal d’Empordà ha publicat aquest dimecres, 22 d’abril, l’edicte corresponent a les candidatures presentades per a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015 en les quals, a Sant Feliu de Guíxols, hi participaran un total de nou candidatures.
Quatre de les nou formacions hi opten per primera vegada: el MES (Moviment d’Esquerres) encapçalat per Pere Albó, la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) per Maria Elena Delgado, TUG (Tots Units Ganxons) per José Antonio Rodríguez López i GDC (Guíxols des del carrer) per Jordi Lloveras. Aquesta darrera és més un canvi de forma, de nom i de candidat, atès que formacions com Iniciativa per Catalunya-Verds i Esquerra Unida i Alternativa, que en formen part, han tingut representació al consistori i amb la nova denominació s’hi afegeix també Procés Constituent.
La marxa de membres del PSC, com Pere Albó i Júlia Vendrell al MES, i els canvis a l’executiva de la secció local dels socialistes ganxons, ha desembocat en una renovació total a la candidatura del PSC que encapçalen dos històrics com Josep M. Muñoz i Salvador Calabuig, que varen ostentar regidories i tinences d’alcaldia amb Antoni Juanals, que ara mateix es troba en el número 21 de la llista del MES.
Repeteixen com a caps de llista Joan Alfons Albó (CiU), Carles Motas (TSF) i Jordi Vilà, mentre que el PP canvia de candidat i serà Abraham Alberto Rodríguez Requena. El partit va desestimar l’oferiment del fins ara regidor, Òscar Àlvarez, que ni tant sols forma part de la llista.
A continuació, i seguint l’ordre assignat per la Junta Electoral de la Zona, podeu obrir l’arxiu on hi trobareu totes les candidatures i els components que les integren: LLISTES 2015

El més llegit

I després