I després

8a. edició de la Timbalada Ganxona, aquest dissabte

Aquest dissabte 6 de juliol, Precussió Ganxona torna a organitzar la Timbalada Ganxona, aquest any en la seva vuitena edició. L'objectiu és tornar a convertir la Ciutat en la capital de la percussió de la Costa Brava. Tal i com ja s’està fent a d'altres municips, les timbalades suposen un reclam cultural i turístic. Aquesta activitat està oberta a tots els grups i estils de percussió.

Compartiu aquesta història

Imatge: Percussió Ganxona

Aquest dissabte 6 de juliol, Precussió Ganxona torna a organitzar la Timbalada Ganxona, aquest any en la seva vuitena edició. L’objectiu és tornar a convertir la Ciutat en la capital de la percussió de la Costa Brava. Tal i com ja s’està fent a d’altres municips, les timbalades suposen un reclam cultural i turístic. Aquesta activitat està oberta a tots els grups i estils de percussió.

El recorregut és el següent: Plaça del Mercat 1 d’Octubre, carrers Anselm Clavé, Sant Pere, Placeta Sant Joan, La Rambla, Passeig del Mar, carrers de Sant Antoni, Jacint Verdaguer, Algavira, Sant Ramon, Dr. Zamenhof i acabarà als Jardins Juli Garreta.

A les 6 de la tarda serà l’inici de la cercavila a la Plaça del Mercat 1 d’Octubre. A la mateixa hora hi haurà un taller infantil anomenat Construcció d’un Shaker.
A les 10 de la nit, concert de versions amb Dalton Band.
A les 12 de la nit, discomòbil amb Nouso.
També hi haurà servei de bar i foodtrucks. Teniu més informació al web de Percussió Ganxona si cliqueu aquí.
És una activitat organitzada per Percussió Ganxona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després