I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

LLIURATS ELS PREMIS DEL CONCURS DE DIBUIX JOSEP ALBERTÍ
El passat dissabte es va celebrar l’acte de lliurament de premis del primer Concurs de Dibuix Josep Alberti, a la sala d’exposicions la Capella, a l’Antic Hospital organitzat per L’Escola d’Art i Disseny Josep Albertí amb una important participació. Els guanyadors foren: Primer Premi per Jordi Comas Casanovas amb obra “Inmaculado” de Figueres. Segon Premi per Gerard Martín Vilafranca amb la obra “Auto Retrat 2D” de St. Fruitós de Bages i el Tercer Premi per Ana Gutiérrez amb la obra “Planeta ViaJero”.

B2oakeBIEAAhioU

 

NOTA DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA DE L’ANC
Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana, ha enviat una nota als mitjans en la qual aporta reflexions sobre la jornada del 9N, agraïments especials per als voluntaris a més dels qui hi van col·laborar, una relació desglossada de les despeses generades que sumen 2.290,79 euros així com les dates, adreces i enllaços pels qui encara no han pogut exercir el seu vot. Podeu llegir la nota completa prement en el següent arxiu: ANC GUÍXOLS

500ANC

 

EN MARXA EL PROJECTE ROSSINYOL
El passat divendres es va portar a terme al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu, es va portar a terme l’Acta inaugural del Projecte Rossinyol, curs 2014-2015, de Sant Feliu de Guíxols amb la presència dels mentors i mentorats a més de la representació municipal encapçalada per la regidora d’Educació. El projecte Rossinyol és un projecte de mentoria per afavorir la inclusió i integració de l’alumnat estranger. Es basa en el treball voluntari de l’alumnat universitari que, degudament format i acompanyat el desenvoluparà al llarg del curs. Aquest projecte es desplega gràcies al repartiment de compromisos i responsabilitats entre la UdG i l’enllaç territorial que és el representant de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Àrea d’Ensenyament).

500 ROSSINYOL

 

JOAQUIM COLL A L’ACTE D’OPINA-S I PSC
El grup Opina-S i PSC-Guíxols organitza pel proper divendres, 21 del novembre, a les 20:30h, al Centre Cívic de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols, un debat-col·loqui amb l’enunciat: “Catalunya, i ara què?” amb la intervenció de l’impulsor i membre de federalistes d’esquerres, Joaquim Coll, que ens parlarà del encaix de Catalunya a Espanya i de l’actualitat de la política catalana i espanyola envers a Catalunya, després s’obrirà un debat on els assistents podran preguntar al convida sobre els últims esdeveniments que han anat succeint a Catalunya en referència al model d’estat.
Joaquim Coll és historiador i articulista, Doctor en Història Contemporània, professor associat a diferents universitats entre 1997 i 2005, Premi d’Història ciutat de Barcelona (1998) per Narcís Verdaguer i Callís i el catalanisme possibilista. Autor de diversos llibres, recentment ha coeditat: Cataluña. El mito de la secesión. Desmontando las falacias del soberanismo (Almuzara, 2014), i actualment vicepresident 1er de SCC.

500 OPINAS

 

GUANYEM GUÍXOLS DES DEL CARRER
El proper dissabte, 22 de novembre a les 10:30 h. a la plaça Salvador Espriu, el col·lectiu “Guanyem Guíxols des del carrer”, convoca una assemblea ciutadana participativa i oberta “per dir entre totes i tots el Guíxols que volem”. Aquesta formació està plantejant una candidatura per a les properes eleccions municipals del 2015 i previ a l’assemblea, ha difós un manifest que podeu llegir textualment accedint al següent arxiu: Manifest

Sin título

 

VISITA AL MUSEU AMB EL PLA DE BARRIS
Aquest divendres 21 de novembre des del Pla de Barris s’organitza una visita gratuïta a l’exposició de Josep Albertí, a la tercera planta del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, sortida que serà guiada per Rosa Maria Rourich veïna i artista del barri.
La sortida es portarà a terme a les 10 del matí davant de la Casa Albertí del carrer Penitència, 10. Cal inscripció prèvia a l’ Oficina de Pla de Barris, trucant al 972327019 o per correu a pladebarris@guixols.cat

JA

 

INAUGURADA L’EXPOSICIÓ DE LA QUIMETA
El passat dissabte, 15 de novembre es va inaugurar al Castell de Benidormiens de Castell d’Aro, l’exposició de la ceramista guixolenca, Quimeta Serra que restarà en aquest espai fins el 8 de desembre. En aquest emblemàtic espai el regidor de Cultura David Prohias i Núria Serra varen donar la benvinguda a l’artista que força anys enrere havia exposat al castell, on s’hi varen desplaçar un nombrós grup de seguidors per acompanyar a la ceramista. Per a l’ocasió es va editar un llibre-catàleg així com reproduccions de diverses obres.

500 QUIMETA

 

CALENDARI SOLIDARI PER A LA MARATÓ DE TV3
Les responsables de la pàgina de Facebook “No ets de Sant Feliu si no…” posen en circulació un calendari solidari per a la Marató de TV3 “una cinquantena de persones de Sant Feliu que han fet possible col·laborant amb la realització de fotografies. Hem buscat indrets de Sant Feliu on representar un escena amb picaresca: Pedralta, Mas Falgueres (Poble nou), Barri del Molí de Vent, Barri Sot dels Canyers, Parc de les Eres, Safrejos del Barri del Puig, Montesir, St. Elm, el Passeig del mar, la Rambla, el Salvament i el Port, són les zones escollides per sortir en el calendari”.
Del 17 al 22 de novembre es poden fer els encàrrecs a l’antiga casa del mossèn, a l’asil (Plaça Alabric – Dos de maig) els dilluns dimecres i divendres de 5 a 7 de la tarda, dimarts i dijous de 4 a 7 i dissabte de 10 a 2 i de 4 a 8. Es podran recollir entre el 8 i el 12 de desembre.


calendari_solidari

 

 

 

 

El més llegit

I després