I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

REBUDA ALS CARTERS REIALS, PRELUDI DE L’ARRIBADA DE SES MAJESTATS
Després de la distribució de patges durant el cap de setmana, els Carters Reials han continuat rebent les cartes i l’admiració dels més petits amb l’arribada per mar, la tarda d’aquest dilluns, que ha desembocat amb una gran festa festa en el recinte monumental de la Porta Ferrada, on s’hi troba el quadre de naixement, amb l’encesa de l’estel de Nadal.
La comitiva i les famílies que els han acompanyat han desafiat a la fina pluja que no ha evitat celebrar els focs artificials, la desfilada amb Percussió Ganxona, i l’espectacular arribada amb mapping a la façana del Monestir. Allà, han pogut donar les cartes als carters reials, que de ben segur les faran arribar a Ses Majestats. Televisió Costa Brava ha emès en directe aquest espectacle, desafiant la pluja i amb gran professionalitat.

500 REIS

 

250 “REMULLATS” EN EL PRIMER BANY DE L’ANY
La crida a la primera remullada de l’any, que se celebra tradicionalment a la platja del davant de Sant Feliu de Guíxols el migdia de l’1 de gener organitzada pel Centre Excursionista Montclar i l’Aquàtic Club Xaloc, va reunir a 250 persones que varen desafiar el fred per llançar-se a l’aigua en un ambient festiu mentre una multitud de persones ben abrigades observaven i enregistraven les evolucions dels més valents. Un any més una divertida convocatòria que va ambientar les primeres hores de l’any nou.

500 BANY

 

CALENDARI 2016 DEL VILARTAGUES C.F.
El Vilartagues Club de Futbol ja ha posat a la venda l’anunciat calendari 2016 en el qual els jugadors de la plantilla es mostren en roba interior i que ha comptat amb la col.laboració de la botiga especialitzada, Íntims Esperança de Sant Feliu de Guíxols.
En aquesta nova etapa en què el futbol ganxó s’ha unificat, es cerquen noves vies de finançament de cadascun dels clubs per tal de generar recursos i els calendaris solen ser productes que generen demanda com ja es va comprovar en altres experiències com la del Calonge.
El calendari també té marcats els partits de la temporada en el camp municipal i a falta d’ampliació de punts de venda, es pot adquirir al bar del camp i a les botigues Íntims Esperança, Papereria Junior i a Decoray.

500 CALENDARI

 

300 PARTICIPANTS A LA SANT SILVESTRE GANXONA
En la darrera cursa de l’any a Sant Feliu de Guíxols, la Sant Silvestre Ganxona, organitzada per l’Aquàtic Club Xaloc, 300 participants varen realitzar el seu recorregut que constava d’un circuit de dues distàncies: 4.400 metres una volta o bé 8.800 2 voltes.
En ser una prova no competitiva, on hi participaven persones de totes les edats de forma més o menys festiva, no es varen publicar les classificacions. Al final, xocolatada per a tots el participants.

500 SANSIL

 

NOU ÈXIT DEL CURS MÀGIA AMB XEVI
Una vintena de nens i nenes varen tornar a participar en la nova edició del Curs de Màgia impartit per l’il.lusionista Xevi que els va ensenyar a realitzar trucs de màgia a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols. Cartes, cordes, tisores que es mouen soles, mocadors que es teletransporten han estat alguns del elements amb els que han treballat. Per finalitzar una demostració el dia 2 de gener, en el Ganxó Parc davant de les famílies dels participants i dels visitants.

500 XEVI

 

EL XALOC AL CONTROL FEDERATIU DE NATACIÓ AMB ALETES A PAMPLONA
El passat dissabte 19 de desembre, 7 components del Club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu , van participar al Control Federatiu de Natació amb Aletes organitzat per la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques a Pamplona, on nedadors d’arreu d’Espanya mostren el seu nivell per fer mínimes amb l’objectiu de ser seleccionats per representar al país als campionats mundials de França (en categoria Júnior) i a Grècia (en l’Absoluta). La representació ganxona va ser destacable en alguns dels seus nedadors, com és el cas d’Àxel Lekuona i Max Martínez, que van aconseguir rècords d’Espanya o Claudia Martínez i Carlos García, que es van classificar per les proves finals, realitzant una bona actuació. Mireia Carrasco, Laura Ize i Arnau González, tot i no haver aconseguit classificar-se, també van aconseguir una millora a nivell individual, rebaixant les marques personals en les proves que van nedar.

500 XALOC

 

LA PREMSA RECORDA EL PAS DE NATALIE COLE PEL PORTA FERRADA
Algunes publicacions, entre elles el Diari de Girona, recorden la darrera actuació a Catalunya de Natalie Cole, que fa uns dies que va morir: “Tots els qui en van poder gaudir recordaran encara l’actuació que Natalie Cole va oferir a Sant Feliu de Guíxols, el 17 de juliol de 2010 en el concert inaugural de la 48a edició del Festival de la Porta Ferrada. La cantant nord-americana de jazz, soul i rhythm and blues, que va morir dijous passat als 65 anys a conseqüència d’una insuficiència cardíaca, va visitar la Costa Brava un any després d’haver superat amb èxit el trasplantament de ronyó, al qual es va sotmetre després que el 2008 li haguessin diagnosticat hepatitis C”.

500 COLE

 

JORDI AGUILAR I TONI GADEA, CONCERT ENTRE DOS AL CHEERS
Reunió puntual de dos músics per a un concert anomenat “Entre dos” al Cheers Bar & Bistro de Sant Feliu de Guíxols (ex-Madame Fil) de la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols.
Es tracta del reconegut guitarrista Jordi Aguilar amb el percussionista i bateria, Toni Gadea, capaços d’adaptar-se a una àmplia gamma d’estils musicals tal i com demostraran en aquest concert el dijous 7 de gener, a les 22:00 h. Per l’altra setmana ja s’ha programat un concert d’un altre duet: Nacho Alonso i Marta Rosés.

500 CHEERS

 

CONCERTS DEL CAP DE SETMANA A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres 8 de gener, 21:00 h.: The Flat Pack (Bcn, Hot blues, early jazz and hillbilly)
Després del seu èxit en el concert a la Plaça del Mercat, tornen els Flat Pack amb el seu ritme frènetic que ens farà ballar a tothom.
– Dissabte 9 de gener, 21:00 h.: Festa Swing & Lindy Hop. Música swing i del Lindy Hop per primer cop a la Casa Irla per contagiar-se de la bona música dels anys ’30 i d’aquest ball que està tant de moda i de la mà dels Windy Hoppers.
– Diumenge 10 de gener, 17:00 h.: Gianni Gagliardi & Luís González Trio (NYC & Girona, jazz), un trio que va néixer el 2008 de la necessitat d’una formació experimental sobre on aplicar i posar a prova els seus coneixements, inquietuds i musicalitat dels tres components que han gravat sis àlbums. LGT i el gran saxofonista Gianni Gagliardi, que viu a Nova York, estan fent una gira conjunta, han gravat junts un nou CD a Nova York amb composicions originals i arranjaments amb el flamenc i la influència de la música espanyola.

500 romagué

El més llegit

I després