I després

7 NOTÍCIES 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DIUMENGE BRUNO BOY FESTIVAL A TZVR
Els amics de Bruno Plana, que va morir a Manresa el 8 de juny a resultes de les ferides patides en un accident en el qual un conductor drogat embastí la seva moto quan participava en la 8a ScooterRun de Vespes i Lambretas, han preparat per aquest diumenge de 12 a 24 h.) un esdeveniment festiu de 12 hores de durada al local de l’Atzavara (TZVR) a l’antic escorxador.
Encara s’ha de tancar l’apartat de concerts però ja està confirmada l’actuació de No More Lies. Es farà una barbacoa per dinar i diverses activitats.
Bruno Plana havia de fer, el dia de l’accident, una sessió de disc-jockey a Manresa i els companys han recuperat la seva maleta de discos i faran simbòlicament aquella sessió estroncada per l’accident basat en reggae, soul i dance dels anys 60-70.
La festa portarà el nom de batalla que ell utilitzava i l’han denominat “Bruno-Boy Festival”, una trobada oberta a tothom que s’hi vulgui acostar per retre-li un record festiu entre col·legues.

FALDILLA BRUNO 1

LA BANDA D’EDGAR REGINCÓS A EEUU
Fa 5 anys que presentàvem a Ràdio Sant Feliu la formació musical Amelie, un grup que compta entre els seus membres amb el baixista guixolenc, Egard Regincós. Es tracta d’una colla d’amics de diversos punts de Catalunya units per la música que en els seus 5 anys d’existència han calat en els cors d’una munió de fans, especialment adolescents, que els segueixen i recolzen.
Ara fan un pas més en un intent de traspassar fronteres editant temes en anglès, del qual n’és una mostra el single enregistrat a Los Àngeles (California) així com el video-clip al qual podeu accedir a través del següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=4fsH0Tq131w

10356217_311938522264230_8051946468441935745_n

 

INTERCANVI ALUMNES ESCOLA DE MÚSICA
Durant una setmana (del 18 al 25 de juny), alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols, han portat a terme la tornada de l´intercanvi que ja varen iniciar per Setmana Santa visitant els seus companys de Kobarid (Eslovènia).
Durant aquests dies han acollit a les seves cases els joves cantaires i junts varen cantar, escoltar concerts, visitar Girona, fent camins de ronda, banyant-se a la platja, vivint la revetlla de St. Joan i gaudint tant de les activitats com de l’amistat entaulada.
El concert on es varen poder escoltar les dues corals juntes fou el de final de curs a l’Escola de Música de St. Feliu, sota la direcció de Marjetka, l´Aurora Calvet i la Dolors VIdal, on es va poder gaudir de cançons cantades en eslovè i català. Els alumnes i professors ho han considerat una experiència inoblidable.

ESCOLA MUSICA

 

EL DOCTOR CASABONA PRESENTA LLIBRE
Aquest dijous s’ha presentat a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit, el llibre “Tú eliges lo que comes… y cuánto tendrás que moverte para gastarlo”, del pediatra Carlos Casabona.
Es tracta d’un llibre amb el qual es pot aprendre a relacionar les calories de molts aliments, postres, begudes i snacks, amb el temps necessari per cremar-les amb activitats normals de la vida diària o practicant esport sense haver de patir, ja que un dels múltiples consells que proporciona l’autor és que no cal córrer maratons ni pujar el Tourmalet per conservar un pes adequat i gaudir d’una vida sana. Una obra per a infants, joves i no tan joves.
La presentació va anar a càrrec del Dr. Toni Beltran Genesca, metge de família de l’ABS de Sant Feliu de Guíxols.

CASABONA

 

CONVOCATÒRIA COMISSIÓ PLA DE BARRIS
Convocatòria de la Comissió de Pla de Barris, pel proper dimarts 1 de juny a les 20:30 a la Casa Albertí del carrer Penitència, 10 de Sant Feliu amb el següent ordre del dia:
01 Benvinguda i presentacions
02 Senyals a la Baixada del Puig i tancament del c/Sol
03 Seguiment de les obres d’enllumenat públic
04 Proposta d’urbanització de la Plaça del Nord
05 Proposta d’urbanització del carrer Nou de Sant Antoni
06 Proposta d’urbanització del carrer Huguet
07 Pla de comunicació del Pla de Barris
08 Qüestions de les associacions de veïns
09 Precs i preguntes
10 Cloenda

FALDILLA-PARKING

ACTIVITATS DE MEMBRES DE PROTECCIÓ CIVIL
Un indicatiu logotipat de Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols, acompanyat de quatre dels seus membres, varen participar el 21 de juny en una jornada de formació de protecció civil a Sant Genís de Palafolls, on varen mostrar a la resta de membres els estris i mitjans que porten en situació d’emergència, tenint en compte que es un vehicle totalment equipat i a càrrec d’un dels col·lectius més operatius del Baix Empordà, que recentment ha participat en tasques preventives i logístiques a esdeveniments de la ciutat, com ara la Passarel·la Costa Brava i la revetlla de Sant Joan.
El curs va anar a càrrec del Caporal sots cap de la Policia de Palafolls Francesc Igualador, basat en resoldre els casos i els dubtes que es planteja al voluntariat a l’hora d’assumir les tasques que se’ls encomanen.

igualador

 

XII BICICLETADA NOCTURNA GIRONA SFG
Es prepara pel divendres, 11 juliol, la XII Bicicletada Nocturna de Girona a Sant Feliu de Guíxols amb sortida del Centre Cívic Santa Eugènia Can Ninetes (Av. Santa Eugènia 146) , una activitat gratuïta organitzada per Mou-te en Bici.
La sortida està programada per a les 21:00h i el recorregut transcorrerà per la Via Verda amb aturada per sopar (opcional) a Llagostera. D’arribada a Sant Feliu es farà un cremat a la platja.
Tota la informació sobre l’esdeveniment info@moutenbici.org o bé al telèfon 650 640 557 i http://moutenbici.org/xii-bicicletada-nocturna-de-girona-a-sant-feliu-de-gixols

FOTO-2

El més llegit

I després