I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ESPECTACLE INFANTIL DE XARXA
Aquest diumenge a les 12 de migdia, al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer, es porta a terme la darrera obra de teatre de la temporada de la Fundació Xarxa Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya amb l’obra “El carreró de les bruixes”, de la companyia Poca cosa Teatre. Han fet fora a les Bruixes de tots els pobles de Catalunya i s’han instal·lat a “El carreró de les bruixes de Cervera. A cada casa n’hi viu més d’una i totes i cadascuna d’elles té una història per explicar-nos. Però per poder-hi viure has de ser bruixa professional! La Bruixa Estruga arriba amb la intenció de passar les proves per poder-s’hi quedar però té la mala sort d’arribar just al Gran dia! I per postres, a diferència de totes les altres, ella canta òpera. Com s’ho farà?

500 XARXA

 

TROBADA DE MEMBRES DE “PIULADES A LA FRESCA” A SANT FELIU
El passat dimecres es va celebrar a Sant Feliu una trobada-sopar de membres de l’entitat sobiranista “Piulades a la Fresca” que són un potent “lobby” independentista de gent de tot Catalunya, que es troben l’ 11 de cada mes per impulsar el Procés independentista.
Es va fer un homenatge als corredors magrebins de Palamós que defensen els colors de Catalunya, una visita a les torres del Monestir, un pregó a càrrec del professor Henry Ettinghausen, sopar de cus-cus al restaurant El Ginjoler i fi de festa a l’Hort del Rector a càrrec de l’il.lusionista Xevi i del cantautor Sé.

500 CADA11

 

SORTIDA DEL C.E.MONTCLAR AL CAP NORFEU
La secció Excursionisme Obert del Montclar anuncia una sortida al Cap Norfeu el diumenge, 22 de maig a les 8 del matí des de l’estació d’autobusos de Sant Feliu i tornada a les 6 de la tarda.
Ruta: Cala Montjoi, Cap Norfeu, Cala Jóncols. Cal portar: Esmorzar, dinar, aigua, calçat adequat, vestit de bany i tovallola. La sortida té un cost de 15 € i cal confirmar l’assistència abans del 18 de maig.
Pagament en marxar o bé transferència al compte: 2100 8104 2523 0005 5802
És obligatori que tots els participants disposin d’assegurança de muntanya. El centre no es fa responsable dels accidents que pugui sofrir una persona que assisteixi a la sortida sense federar. Més informació al telèfon 661253273 o al correu: c.e.montclar@gmail.com

500 MONTCLAR

 

2 NEDADORS DEL XALOC A LA SELECCIÓ ESTATAL DE NATACIÓ AMB ALETES
Una dotzena d’esportistes pertanyents als clubs AE Bellsport, CA Xaloc i CE Mediterrani prendran part en competicions internacionals.
L’Àxel Lekuona i el Max Martínez, tots dos del CA Xaloc, de Sant Feliu de Guíxols, competiran en la categoria júnior i ho faran a la localitat d’Annemasse (França), del 4 i el 10 de juliol i els sèniors ho faran a Volos (Grècia) entre el 22 i el 28 de juny.
Més informació al web de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques:
http://www.fecdas.cat/news.php?id=1185&osCsid=1iu3rqpq20r04t7kosff9rfft2

500 XALOC

 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE A LA BIBLIOTECA
Aquest divendres a les 7 de la tarda a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, de Sant Feliu de Guíxols, presentació del Llibre “Combatir la Islamofóbia, una guía antiracista”, amb la presència de David Karvala.
“Davant d’una Europa on emergeix la islamofòbia i la divisió, l’objectiu bàsic d’aquest llibre és fomentar la lluita unitària contra aquest tipus de racisme”.

500 KARVALA

 

MICROESPAI DE CREU ROJA SANT FELIU-VALL D’ARO
Ningú és imprescindible i tots som necessaris. Aquest és l’enunciat del guió que conforma un dels quatre microespais de Creu Roja Joventut Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro corresponent a aquest dissabte i diumenge a les 9:30 h., on Marta Costa es remunta als qui varen tirar endavant l’etapa de l’ONG a la seu de la carretera de Palamós, els esforços que s’hi realitzen i les relacions que s’hi estableixen, entre altres qüestions: GUIÓ CREU ROJA

500 CREU ROJA 3

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 14 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00h. Futbol d’Empreses Bar Moreda – Penya Barcelonista

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
Escola de Futbol Sant Feliu
11,00h. Aleví A – Lloret
12,30h. Cadet A – EF Gironès

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00h. Preinfantil Masculí – Porqueres
09,00h. Mini Masculí B – Nou Caules
10,30h. Premini Masculí – Sant Gregori
10,30h. Mini Masculí A – Palamós

Diumenge, 15 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00h. AD Guíxols A – Llagostera

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
Escola de Futbol Sant Feliu
10,30h. Benjamí B –Baix Ter
12,30h. Infantil A – Blanes
17,00 h. Femení – Vic

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Cadet Femení – Escolapies
12,00 h. Junior Masculí A – Quart

ALTRES
Dissabte, 14 de maig
XXVII Triatló de Sant Feliu de Guíxols
Hora : Sortides 1a de les 14,45 h. 2ª a les 15,55 h.
LLoc: Badia de Sant Feliu, Passeig del mar, Ctra de Tossa, Passeig marítim
Organitza : Club Aquàtic Xaloc

500 esports

 

El més llegit

I després