I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

TROBADA DE VOLUNTARIS DE CREU ROJA
El passat dissabte vàrem celebrar la festa dels voluntaris i la Jornada de portes obertes de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro. Va ser tot un èxit, amb l’assistència d’unes 70 persones i la presència de l’alcalde, Carles Motas, que ens va oferir un obsequi per a cada voluntari (una entrada pel Museu Thyssen). L’entitat ha difós una nota en la qual ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament, a la coral Akan que va oferir un tastet del seu repertori de cançons emotives, a Bar Extremeño, Restaurant Bahia, Restaurant Segura i Benzinera BP (Adria Casas), pels regals que varen oferir i que formaren part del bingo que es va fer després del dinar i, especialment, als voluntaris per la seva assistència.

500 creu roja

 

AQUEST DIUMENGE, ARROSSADA POPULAR A TUEDA
Aquest diumenge a les 14:00 h. al col·legi l’Estació de Sant Feliu de Guíxols se celebrarà l’Arrossada Popular que anualment organitza l’Associació de Veïns de Tueda, una trobada molt participada pel veïnat que consta d’un primer d’arròs i d’un segon amb botifarra entre altres. Cal portar el plat i els coberts.
Els tiquets es poden adquirir de 18:00h a 20:00 h. a la seu de l’Associació, al Parc de les Eres al preu de 10 euros pels associats o bé 12 pels no socis.
Després del dinar el pianista Marc Rodríguez amenitzarà el ball de tancament de la trobada.

500 ESTACIÓ

 

GDC EN DESACORD AMB EL SISTEMA DE BONIFICACIONS DE L’IBI
Com ja havia avançat en una nota anterior i a través de les intervencions del seu regidor Jordi Lloveras en el Ple, Guíxols des del carrer no està d’acord amb la fórmula que des de l’Ajuntament s’aplica per a les bonificacions de l’Impost de Bens Immobles (IBI) a Sant Feliu de Guíxols.
El 30 de setembre va acabar el termini de sol·licituds per a l’any 2015, en poques setmanes s’hauran d’aprovar les ordenances del 2016 i ja avancen que exposaran canvis en els criteris que consideren que s’han d’aplicar.
Tot plegat ho exposen en una nota de premsa que podeu consultar accedint al següent ARXIU

500 IBI

 

CONCURS DE FOTOGRAFIA DE L’AFIC-GUÍXOLS
L’AFIC Guíxols (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica), amb col.laboració amb els “Pirates” ha convocat els III Concurs de Fotografia “Foto-Motard”. El tema del concurs es la ja tradicional Trobada Motera que els Pirates organitzen al Passeig, i que es portarà a terme aquest diumenge, 4 d’octubre. Cada concursant podrà presentar fins a cinc fotografies realitzades durant la trobada, en format jpg„ amb una mida minima de 2400px pel costat mes llarg i una resolució de 240 dpi. Les fotografies s’han d’enviar al correu electrònic info@aficguixols.cat abans de les 24 hores del dia 25 d’octubre. El veredicte serà públic i es portarà a terme a les 22 hores del divendres 30 d’octubre a l’auditori del Casino Guixolenc. Un cop finalitzat el veredicte, es farà l’entrega dels premis consistents en 100 euros i trofeu per al primer classificat, 50 euros i trofeu per al segon i trofeu per al tercer i per al primer classificat menor de 14 anys.

500 MOTOS

 

SETH GORDON & ROBBIE RIST A LA CASA IRLA
Després de diverses gires d’èxit pels Estats Units d’Amèrica, Seth Gordon & Robbie Rist (The Mockers) (USA, Power Pop) presenten el seu espectacle a diversos punts de l’Estat. I un d’ells és la Casa Irla on hi actuaran aquest divendres, 2 d’octubre a les 21:00h., un concert de celebració d’aniversari del taller Devil’s Garage d’en Toni Dimoni.
Robbie i Seth són més coneguts com dos dels frontmen del grup de power pop, The Mockers. Però pel seu costat, Robbie ha liderat també les aclamades bandes The Andersons i Wonderboy. Quan no camina atonyinant la guitarra, Robbie és actor, i pot ser que alguns fans li reconeguin de la seva època com “el cosí Oliver” a “La Tribu dels Brady”, com la veu de Michaelangelo” a Les Tortugues Ninja” o últimament, com la veu de “Valentí” (“Stuffy”) en el recent èxit de Disney, la sèrie infantil “Doctora Juguetes”. Igual que en els Mockers, el rotllo de Robbie i Seth es compon tant de música com d’humor.

500 CASA IRLA

 

MÉS SOBRE ELS VOLUNTARIS DE CREU ROJA
Més amunt publicàvem la trobada de voluntaris de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro i de les tasques que realitzen de forma altruista. Una de les accions del passat diumenge, 27 de setembre, diada electoral, els voluntaris, mitjançant vehicles de transport adaptat van acompanyar a un total de 15 persones amb mobilitat reduïda, entre residents de l’Asil Suris, de Residència Sant Feliu Gent Gran i usuaris particulars de Platja d’Aro i de Sant Feliu, als diferents Col·legis Electorals per tal que poguessin exercir el seu dret a vot.

votacions3

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 3 d’octubre

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45 h. Benjamí B – Palamós
10,00 h. Prebenjamí B – Aro
11,00 h. Aleví A – Tordera
11,00 h. Benjamí D – Aro
12,30 h. Infantil A – Palafrugell
16,00 h. Futbol Empreses, La Pansa – Veterans Palamós

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Preinfantil Masculí – Blanes
10,30 h. Premini masculí – Llasgostera
10,30 h. Mini Masculí A – Arbucies
12,00 h. Cadet Femení – Lloret
16,00 h. Cadet Masculí B – Fontajau
17,30 h. Sots-25 – Lloret
19,00 h. Cadet Masculí A – Roses

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
17,00 h. C. Guíxols Futbol Sala A – Iniciativa
19,00 h. C. Guíxols Futbol Sala B – Saltenc

Diumenge, 4 d’octubre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
11,00 h. EF Sant Feliu Prebenjamí C – Begur
12,30 h. EF Sant Feliu Cadet B – Llagostera
17,00 h. AD Guixols B – Hostalric

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Aleví C – Palamós
11,00 h. Benjamí C – Begur
17,00 h. Vilartagues CF – Blanes At.
19,00 h. Juvenil B – Cassà

ALTRES

Dissabte, 3 d’octubre
Campionat de Catalunya de Natació de Grans Fons
Lloc: Via Brava
Hora : matí
Organitza. Club aquàtic Xaloc

Diumenge, 4 d’octubre
Pavelló “La Corxera”
10,00 h. Campionat de Karate Sant Feliu-Costa Brava
Organitza : Club Dojo Sant Feliu

500 KARATE

 

 

 

 

 

El més llegit

I després