I després

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DOS ÚLTIMS CONCERTS DE CANÇÓ DE TAVERNA
Aquest cap de setmana es tanca la XXI Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols amb dos concerts. El divendres, 28 d’agost a les 10 de la nit el cantautor Sé oferirà el seu darrer concert en solitari als Jardins Juli Garreta i el diumenge 30 d’agost, també a les 10, es recuperarà l’espectacle “Cançons de mar al far de l’escullera”, que es va haver de suspendre per la pluja el passat 8 d’agost i que comptarà amb l’actuació del grup Llops de Mar i el cantautor Sé. Hi haurà cremat gratuït per a tots els assistents.

500 LLOPS

 

HISSADA DE LA SENYERA ESTELADA DAVANT DE L’AJUNTAMENT
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols celebrarà el proper dijous, 27 d’agost, l’acte institucional d’hissada de la senyera estelada, a les 19.30h, davant l’Ajuntament (plaça del Mercat).
Aquesta activitat es fa arran de la moció a favor de la llibertat nacional de Catalunya, la qual es va presentar en el primer ple municipal del mes de juliol.
El ple va aprovar hissar la senyera estelada davant la façana de l’Ajuntament a la Plaça del Mercat.
El consistori pretén que sigui un acte oficial i alhora emotiu, amb la lectura d’un text i la participació de l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música de Sant Feliu que interpretarà “Sant Martí del Canigó” i finalment el “Cant d’Els Segadors”.

500 MASTELER

 

ACTE 27S ON TOT COMENÇA
Aquest dijous 27 d’agost, a les 20:30 hores, en el marc de la campanya de l’ANC 27º09’2015” on tot comença, es durà a terme la concentració a 1 mes de les eleccions plebiscitàries.
L’acte s’ha convocat a la plaça del Mercat, davant de l’ajuntament, i serà l´últim dels que s’han fet cada dia 27 de cada mes amb la finalitat, segons els organitzadors, “de compartir i fer arribar a tothom la il·lusió per crear la República Catalana”.
Consistirà en la lectura d’un manifest i l’assaig del punter previ a la gran manifestació a la Meridiana l’onze de setembre. També comptarà amb l’actuació del grup Percussió Ganxona.

500 27S

 

NOTA DE L’AQUÀTIC CLUB XALOC
L’Aquàtic Club Xaloc ha publicat una nota en la qual fa una crida a aquells nois i noies a les quals els agrada el món aquàtic i volen gaudir de l’aigua al temps que aprenen a nedar o bé a millorar la seva tècnica i forma física de forma lúdica i afegeixen: “Si tens sis anys, entra a L’Escola de Natació, nedar amb MONOALETA t’encantarà. Fer travessies, en aigües obertes, és una passada.
Si el teu objectiu és iniciar-te al Triatló, forma part de la secció de triatló del Club, t’enganxarà!”. La temporada comença el mes d’octubre. Telèfon de contacte: 620104997 (Josep Ma Esteva). Informació interessats: 1 de setembre 19h (La Corxera). www.clubaquaticxaloc.com info@clubaquaticxaloc.com

500 XALOC

 

ESPORTISTES GANXONS SOLIDARIS AMB L’ONCOLLIGA
Esportistes de Sant Feliu de Guíxols han format un equip de vuit persones per participar a l’Oncotrail, una cursa solidària per equips que se celebrarà els dies 3 i 4 d’octubre de 2015. La prova està organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i l’objectiu és recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. Aquesta proposta té un caire absolutament benèfic i tots els diners que es recullin seran per contribuir a la lluita contra el càncer.
Podeu contactar amb els organitzadors a través del web: www.oncotrail.cat i l’equip participant ganxó ha editat una pàgina de Facebook que s’anomena “Oncorunners x un somriure”: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010260153916

500 ONCO

 

CONCURS-OPOSICIÓ TÈCNIC/A GESTIÓ TRIBUTÀRIA
S’ha publicat un edicte sobre les bases específiques que han de regir el concurs oposició lliure de la convocatòria pel nomenament d’interinitat per urgència d’un/a tècnic/a de gestió tributària a l’Àrea de serveis econòmics per vacant. La durada del nomenament d’interinitat serà fins a la cobertura efectiva del lloc de treball.
Les persones aspirants han d’estar en possessió del títol de llicenciat/da en Dret, en Ciències Polítiques, Econòmiques o Empresarials, Intendent Mercantil o Actuari.
Les sol·licituds per prendre part a les proves d’accés s’adreçaran a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i es presentaran al Registre General. Enllaç de les bases: http://www.guixols.cat/files/BASES.pdf

500 AJUNTAMENT

 

REPARACIÓ DEL PARQUET AL PAVELLÓ DE LA CORXERA
Aquest dilluns 24 d’agost s’han iniciat les obres de reparació del parquet del pavelló d’esports la Corxera, obres que com ja varem avançar consisteixen en la reparació, polit, envernissat i pintat de la superfície en dues zones que havien presentat danys per l’aigua.
L’empresa adjudicatària és Talleres Palautordera i es preveu que les obres no entorpeixin el calendari d’activitats del pavelló, i especialment no afectar el període escolar de setembre.
L’empresa subministra i instal.la la sub-base del paviment en els zones a reparar, en contraplacats hidròfugs, d’acord amb el proposat en la seva oferta.

500 PAVELLÓ

 

CAMPANYA PER COMABTRE EL MOSQUIT TIGRE
Dipsalut, el Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i el Baix Ter i els ajuntaments de la demarcació de Girona, entre ells el de Sant Feliu de Guíxols, estan portant a terme programes per evitar la presència del mosquit tigre en les quals és bàsica la participació ciutadana per tal d’evitar que criïn en les llars.
És per això que cal intervenir per interrompre el seu cicle biològic ja que, a diferència d’altres mosquits, el tigre no necessita molta aigua per criar. Les seves larves creixen perfectament dins petites reserves d’aigua estancada com la que pot quedar dins un test, una galleda o fins i tot, dins un cendrer.
Informació en el següent web: http://www.mosquitigregirona.cat/index.php/ca

500 MOSQUIT

El més llegit

I després