I després

7 ACTIVITATS I NOTÍCIES DE SFG

Compartiu aquesta història

TRASLLADEM LES AGENDES
La nostra emissora va posar a disposició de tots els usuaris de les xarxes socials que s’han anat donant d’alta al nostra web, Facebook i Twitter, un servei complementari d’ampliació de les notícies radiades amb imatges. La publicació de petits blocs d’agenda com aquest, ens ha pres el temps i l’espai i ens ha anat apartant del propòsit inicial de d’ampliar i de tractar informacions concretes.
És er això que les agrupacions de notícies que tenen a veure amb l’agenda es publicaran a partir d’ara al web municipal (www.guixols.cat) tal i com s’ha acordat amb el servei de premsa de l’Ajuntament, espai al qual també hi podreu accedir directament a través de l’apartat “Agenda” del nostre web www.rsf.fm

RECAPTE D’ALIMENTS D’OPINA-S
El grup Opina-S ha convocat per aquest dimarts, 17 de juny, des de les 19 h. i fins a les 21 h. a la plaça Salvador Espriu (Vilartagues), a participar en la recollida d’aliments que han organitzat. El col3lectiu ha enviat una nota en la qual apunten: “Com bé sabeu l’any passat ja vam fer una recollida d’aliments, conscients que la situació no ha millorat i que les necessitats són moltes, fem una crida a la vostra participació, els aliments que es recullin seran donats a Caritas, aquesta vegada els productes que aquesta organització demana per la seva escassetat són: Llet, farina i cacau en pols de marca blanca”.

ACCÉS GRATUÏT A ROSAMAR-CANYERETS
Els ciutadans de Sant Feliu que vulguin accedir gratuïtament amb vehicle a la platja dels Canyerets (l’accés es realitza per la urbanització Rosamar, terme municipal de Sta. Cristina d’Aro), cal que vinguin a buscar un distintiu pel vehicle a l’Àrea de Medi Ambient i Neteja Urbana, de les 9:00 a les 14:00 de dilluns a divendres. Caldrà que presentin el DNI i l’original del rebut de pagament de l’impost de vehicles de tracció mecànica.

CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER RECAPTA 1.387 €
La delegació a Sant Feliu de Catalunya Contra el Càncer va recaptar en el passat festival celebrat l’1 de juny al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu, 1.387 euros que se sumaran al fons que l’associació destina a la investigació oncològica, a les campanyes de conscienciació i detecció precoç, a l’educació en salut, suport als malalts i famílies i a l’increment de la supervivència de les persones que pateixen aquesta malaltia.

58 PLACES LLIURES PER A DISCAPACITATS
La directora territorial de Benestar i Família, Montserrat Roura, ha comunicat a les entitats del Baix Empordà que treballen per la integració de discapacitats intel·lectuals que a partir del 15 de setembre hi haurà 58 places disponibles de teràpia ocupacional o inserció a la comarca. Actualment, el centre de treball especial Tramuntana gestiona 82 places cobertes entre Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols i l’Associació Trampolí n’opera 16 més a la Bisbal, tot i que n’hi ha 10 de lliures. Al setembre s’hi sumaran 48 places registrals de nova creació repartides entre el nou espai de Tramuntana a Palafrugell (14 d’inserció i 18 de teràpia ocupacional) i les 16 que posarà en marxa Vimar a l’edifici del CAP de Santa Cristina d’Aro.

NÚRIA PIQUERAS EXPOSA A MADAME FIL
Aquests dies i fins l’agost podem contemplar a l’establiment Madame Fil de la Plaça Mercat, 18 de Sant Feliu, una exposició de la pintora Núria Piqueras.
“Una trama de pinzellades, pròximes, però dotades totes elles de la suficient substància com perquè la xarxa reverberant que formen doni la impressió d’una textura gens uniforme.
Uns il·limitats camps de color, de singular gamma, amb tons greus, tonalitats vermelles, negres, que s’entrellacen fregant al blanc, blaus i daurats juguen a fet i amagar.
Una extrema economia figurativa en la qual aviat s’acaba l’inventari: ulls esperançats, mirades de recança, boques amb un somriure trencat, i sobretot, cossos, nusos, desproveïts de tot pudor, siluetes de dona. …l’essencial en el camp expressiu , inalterat, és veritablement a temporal”.

CONFERÈNCIA DE CiU A LA CAMBRA DE COMERÇ
Aquest proper dimarts 17 de juny, a les 20.30h a la Cambra de Comerç de Sant Feliu, tindrà lloc la primera conferència del cicle “Convergència conversa”, sota el títol “Una reflexió sobre l’experiència del temps i de la vida”. Anirà a càrrec de Josep Maria Esquirol, professor d’Ètica de la Universitat de Barcelona, i autor de llibres com La frivolidad política del final de la historia, Responsabilitat i món de la vida o La ética de la mirada atenta.

El més llegit

I després