I després

7.000 RACIONS EN EL GANXOTAPES DE TARDOR

Compartiu aquesta història

El passat diumenge 20 de novembre va finalitzar amb èxit la campanya Ganxotapes Tardor 2016, que es va iniciar un mes abans, el 21 d’octubre. És la novena edició d’un certamen que patrocina la cervesa Moritz, molt esperat tant pels clients com pels establiments participants.

Cal destacar la satisfacció en aquesta edició d’un certamen en el qual hi ha participat 29 establiments de la ciutat i que s’ha consolidat i és referent en el calendari d’activitats a la comarca.

S’han servit gairebé 7.000 tapes, una xifra que confirma l’acceptació i participació d’aquest esdeveniment gastronòmic i que assegura la seva continuïtat.

Els premis d’aquesta edició:

Com se sap, Ganxotapes va més enllà d’un certamen gastronòmic, i promou un concurs per veure quines són les millors tapes.

Per primera vegada ha coincidit el vot del jurat i el popular (vot exercit mitjançant fotografies al Facebook deles ganxotapes), que han recaigut ambdós en el bar Butrón Berria i la seva ganxotapa “Bacallà amb porros i poma”.

El jurat ha volgut fer una menció especial a la tapa “Mascletà de carbassa” del restaurant Can Toni Covas per la seva originalitat.

 

També hi ha una categoria destinada a la millor fotografia penjada a les xarxes socials, que ha recaigut en Laura Figueras Llambí amb una fotografia de la Ganxotapa del restaurant Can Nadeu.

El més llegit

I després