I després

638 persones s’apunten a la cursa d’Oncolliga celebrada aquest diumenge

La xifra ha superat totes les expectatives i ha millorat de llarg les 452 persones apuntades l'any passat, una dada que ja va superar les previsions

Compartiu aquesta història

Un total de 638 persones s’han apuntat a la cursa solidària que ha organitzat la delegació de l’Oncolliga de Sant Feliu de Guíxols. La prova, sota el nom de ‘Corre per les mames’, ha sortit aquest diumenge a les 10 del matí des dels Jardins Juli Garreta de la ciutat.

La xifra ha superat totes les expectatives de l’organització i ha millorat de molt les 452 persones apuntades l’any passat, una xifra que llavors ja va superar totes les previsions. Les delegades d’Oncolliga a Sant Feliu, Cristina i Laura Pardo i Esther Darder, es mostren molt il·lusionades per aquesta nova fita.

Entre les entitats col·laboradores es trobava la colla carnavalesa Uuhquexungu! que aquest any oferia servei de bar, la recaptació íntegra del qual s’ha destinat a la causa. Ens ho explica la seva presidenta, Clara Nualart.

Durant l’activitat, l’entitat Llop de Mar ha pujat  l’escenari i ha fet un donatiu a Oncolliga Guíxols perquè pugui seguir treballant en la causa a la qual estava dedicada aquesta cursa, la lluita contra el càncer de mama. L’activitat ha acabat amb una botifarrada que ha anat a càrrec del grup Motard els Pirates.

‘Corre per les mames’ és una iniciativa que es va crear l’any 2020 en el context de la pandèmia. L’objectiu era donar visibilitat a la lluita contra el càncer de mama i obtenir fons per sostenir els serveis d’ajuda a les afectades que ofereix l’Oncolliga a través del programa ‘Guapes i valentes’.

El més llegit

I després