I després

El CE Cor de Maria-Sant Josep juntament amb l’Àrea de Recollida de Residus i Neteja Urbana de l’Ajuntament continuen celebrant les activitats de la “Setmana del Medi Ambient”

El CE Cor de Maria-Sant Josep ha organitzat amb l'Àrea de Recollida de Residus i Neteja Urbana de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, està portant a terme un seguit d'activitats per a la “Setmana del Medi Ambient” que es celebra fins al proper dissabte dia 7 de març.

Compartiu aquesta història

El CE Cor de Maria-Sant Josep ha organitzat amb l’Àrea de Recollida de Residus i Neteja Urbana de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, està portant a terme un seguit d’activitats per a la “Setmana del Medi Ambient” que es celebra fins al proper dissabte dia 7 de març.
Aquest dimarts s’ha portat a terme a l’edifici Sant Josep la inauguració de la setmana i de l’exposició dels alumnes de 6è, amb la presència de la regidora de l’Àrea de Gestió de Residus i Neteja Urbana, Tili Ribera, la regidora de l’Àrea de Gestió de Medi Natural Mari Fé Larragay i la cap de l’Àrea, Olga Dilme.

Dimecres 4 de març a les 17.15h a l’edifici Sant Josep : xerrada sobre el fons marí, a càrrec de Fran Gómez de Piscis Diving.
Dijous 5 de març a les 17.15h a l’edifici Sant Josep : xerrada sobre prevenció de residus a càrrec de la cap d’Àrea de gestió de residus i neteja urbana Olga Dilmé i la tècnica de medi ambient Mireia Velasco.
Divendres 6 de març a les 17.15h a l’edifici Sant Josep: xerrada i taller sobre els ocells i les caixes-niu a càrrec de Jaume Ramot del grup de Natura Sterna.
Dissabte 7 de març neteja de bosc a la zona de Sant Amanç.
Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

El més llegit

I després