I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PLE D’APROVACIÓ DEL PRESSUPOST 2015 AQUEST DIMARTS
S’ha convocat un Ple Municipal Extraordinari per aquest dimarts, 6 d’octubre de 2015 a les 19:000 h. per tractar l’assumpte següent: “Resolució de l’al·legació presentada i aprovació definitiva del Pressupost General de l’Ajuntament per a l’exercici 2015”
Segons ha publicat el Govern, s’aprovarà definitivament el Pressupost 2015 i es desestimaran les al·legacions presentades pels sindicats UGT-CSIF-SSPM.CAT
Des del Govern local es considera que “aquestes al·legacions es podrien haver presentat durant la primera aprovació del pressupost i des del mes d’abril no s’havien pronunciat. Amb l’aprovació d’aquest dimarts, el pressupost 2015 ha de quedar ja definitivament ferm”.

500 PLE

 

CURSOS DEL SERVEI D’OCUPACIÓ MUNICIPAL
El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu engega pels mesos d’octubre, novembre i desembre els següents cursos:
Curs de manipuladors d’aliments de 5h el proper 13 d’octubre.
Curs d’atenció al client en el punt de venda de 20h els dies 20,22,23, 27 i 29 d’octubre.
Curs de Gestió bàsica d’ofimàtica de 15h per el mes de novembre.
Curs de Tècniques bàsiques de cuina de 20h per el mes de desembre.
Dirigits a les persones inscrites al servei d’ocupació municipal, totalment gratuïts i amb les places son limitades.
Persones que estigueu interessades podeu adreçar-vos a l’àrea de Promoció Econòmica- Servei D’Ocupació Municipal (1er pis Estació d’autobusos) o bé truqueu trucar al telèfon 972327033.

500 CURSOS

 

MULTITUDINÀRIA TROBADA DE MOTOS A SANT FELIU
El passat diumenge al matí l’aparcament i bona part dels Jardins Juli Garreta es varen desbordar amb motiu de la XII Trobada de Motos organitzada pel Moto Grup Pirates de Sant Feliu de Guíxols, que varen rebre el suport i la visita d’una bona colla de col·lectius motards arribats de tot Catalunya.
L’exposició de totes les màquines alineades amb els motius i personalitzacions varen sorprendre al nombrós públic que es va acostar a les activitats programades i també varen poder admirar les indumentàries i estètiques pròpies dels motoristes concentrats.
Segurament que els reportatges fotogràfics dels participants en el concurs paral·lel organitzat per l’AFIC Guíxols aportaran vistoses perspectives i detalls de l’esdeveniment.

500 MOTARDS

 

NETEJA DEL FONS MARÍ DE SANT FELIU
Aquest cap de setmana, un any més, un bon grup de bussos voluntaris han tornat a submergir-se en les aigües de Sant Feliu per tal de procedir a la neteja del fons marí convocada per l’Associació Reserva Marina i Piscis Diving amb Fran Gómez al capdavant de l’operació.
Ni la llevantada prèvia ni la pluja, que també va fer acte de presència, no foren cap impediment perquè els voluntaris portessin cap a la superfície les restes abocades al mar com ara llaunes, ampolles, xarxes, fils de pescar i altres elements com una bicicleta.
Malgrat que aquesta acció pot suposar un esforç per als voluntaris, en el fons, per a ells és una festa que venen celebrant des del 1999 i que beneficia al municipi tant per la neteja del fons marí com per a la preservació de les espècies marines amb que compta el litoral ganxó.

500 FONS MARÍ

 

PRESENTEN A LA BIBLIOTECA EL CONTE SOBRE LA VÍA CATALANA
La sala d’actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit es va omplir dissabte al migdia en la presentació a Sant Feliu del llibre-conte original de Toni Strubell amb il·lustracions del ninotaire ganxó Narcís Franquesa.
A la taula d’oradors es va comptar amb la presència de l’alcalde, Carles Motas, que va lloar la iniciativa dels creadors de la publicació que està tenint una gran acceptació entre els lectors, tant per una qüestió com és el procés que està tant d’actualitat, com per la trama i el contingut amable dels dibuixos que ens acosta l’aventura de dos gossos que protagonitzen aquesta història destinada a tots els públics.

500 LLIBRE

 

SETMANA DE CONCERTS A LA GOLETA
● Dimecres 7 d’octubre – 22:00h – Entrada Gratuïta – Concert de Rock Metal amb les bandes hungareses AnnMyGuard + Dystopia
● Dijous 8 d’octubre – 22:00h – Entrada Gratuïta – Concert de Samuel Leví y Los Niños Perdidos dins la gira “Filias y Fobias” (Pop/Rock – Vigo)
● Dissabte 10 d’Octubre– 23:00h – Entrada Gratuïta – Nit de Rock: Concert de Capside (Progressive / Gi) + El Apuntador (Metal Rock / Bcn) + Wazowsky (Rock Alternatiu / Bcn).

500 GOLETA

 

 

 

El més llegit

I després