I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CANVI PUNTUAL DE LA MISSA DE DIFUNTS
Aquest 2014 ens hem quedat sense pont de l’1 de novembre atès que cau en dissabte i aquest fet provoca una variació en les activitats i en les petites vacances de tardor de les que habitualment gaudeixen les famílies.
També hi ha hagut una variació puntual en la tradicional missa de difunts que amb motiu de la diada de Tots Sants es venia celebrant al cementiri i ens informen que enguany, se celebrarà el diumenge 2 de novembre a la parròquia del Monestir (Mare de Déu dels Àngels).

MISSA 500

 

CANVI DE GESPA AL CAMP JOSEP SUNYER
La gespa artificial del camp municipal Josep Sunyer i Arxer es canviarà definitivament el mes de desembre aprofitant l’aturada per festes de Nadal en el calendari de la competició. En alguns punts del terreny de joc hi ha diversos desperfectes que reclamen aquesta renovació i finalment es portarà a terme dins del període apuntat després de l’adjudicació que es fa per concurs per un import aproximat de 180.780 euros.

GESPA


DILLUNS “L’HORA DEL CAFÈ” AMB L’ALCALDE
El proper dilluns 3 de novembre dins l’espai de l’ Hora del cafè, activitat per gent gran del barri, tindrà lloc la trobada amb l’alcalde de la ciutat, Joan Alfons Albó amb el títol “Que li preguntaries al teu alcalde?
Es tracta de fer una trobada amb el màxim responsable de la ciutat, tant per conèixer el pols de la ciutat, els projectes i la problemàtica i, al temps que s’estableix un vincle de proximitat amb l’alcalde, es pot aprofitar per tal d’acostar-li les inquietuds dels veïns de l’àmbit i de la resta de la ciutat.
La trobada tindrà lloc a l’edifici dels Safarejos, davant de la Plaça del Puig a les 16.00h i és oberta a tothom.

JAALBÓ

 

FA DIES QUE S’INSTAL·LEN ELS LLUMS DE NADAL
Ja fa uns dies que ha començat la instal·lació i muntatge dels llums de Nadal que segons l’alcalde, Joan Alfons Albó, aquestes festes seran molt més vistosos que els de l’any passat. Albó era conscient que per millorar la passada campanya tampoc calia esforçar-se en excés i remarcava que aquelles tires lluminoses que es varen enrotllar a unes poques palmeres del passeig, una filera d’arbres de la rambla i poca cosa més, no era difícil de superar però assegurava que els passeigs dels Guíxols, el del Mar, les rambles, carrer Hospital, Placeta Sant Joan, carrer Major Plaça Salvador Espriu i altres punts emblemàtics de la ciutat s’engalanaran de forma vistosa pera a l’ocasió. L’empresa d’enllumenats hi col·labora i la contractada per aquesta feina específica és la mateixa que va guanyar el concurs a Girona, aplicarà les mateixes tarifes que a la capital i està especialitzada en aquests tipus d’enllumenat que s’ha consensuat amb l’associació de comerciants a partir d’un catàleg amb motius nadalencs que seran de lloguer. L’import de la despesa puja a 45.000 euros.

NADAL 500

 

REMODELACIÓ DE 4 TRAMS DE CARRER QUE DESMBOQUEN AL PASSEIG
La remodelació dels darrers trams dels quatre vials que van des del carrer Rutlla i que desemboquen al Passeig del Mar, entraran dins del gruix d’obres previstes a curt termini per l’Ajuntament de la ciutat. Es tracta de tres que suporten trànsit (Sant Domènec, Sant Antoni i Creu) i un quart que rebrà un tractament diferent atès que fa molts anys que és un carrer de vianants com és el de Sant Llorenç.
Segons l’alcalde, Joan Alfons Albó aquests vials, alguns dels quals (Sant Domènec i Creu) fa uns anys que es varen reurbanitzar s’han de convertir en un enllaç atractiu entre el passeig del Mar i el centre comercial que, a més de la seva remodelació rebrà un tractament lumínic especial mitjançant pilones que marquin el camí cap a la zona de comerços i el centre històric de la ciutat.

DOMENECH FACE

 

PERCUSSIÓ GANXONA NOVA ETAPA
El responsable de Percussió Ganxona comenta a les xarxes socials la parada de tres mesos que el col.lectiu està realitzant després de quatre anys d’animació d’actes amb dues timbalades incloses. Renovació d’integrants, de repertori, un reset i a tornar a arrencar amb energies renovades, aquest ve a ser el missatge. Per això calen assaigs de cinc dies a la setmana per recomençar al 100% a principis de desembre.
Ja fa tres mesos que treballen en el nou local que han condicionat per treballar en aquest nou projecte i des d’on agraeixen la implicació dels components que conformaran la seva colla amb aires renovats.

PRCUSSIÓ 500

El més llegit

I després