I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

LA XARXA PRESENTA LA BELLA I LA BÈSTIA
Aquest diumenge, a les 12 del migdia, al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, La Xarxa presenta “La bella i la bèstia”, espectacle per a tots els públics a càrrec de la companyia “Veus Veus”.
“Una dona molt vella demana passar la nit en el castell d’un príncep molt mal educat però la fa fora. Aleshores la vella es transforma en una fada que llença un malefici i el transforma en bèstia. L’única manera de trencar el malefici és que una noia s’enamori de la Bèstia. Podrà la Bèstia fer que una noia s’enamori? Unes paraules…”

500 XARXA

 

PERE MARTÍ DISSABTE A LA CASA IRLA
Aquest dissabte, 9 de maig a la Casa Irla i Guíxols per la Independència de l’ANC conviden a la xerrada, emmarcada en el cicle “El País que volem”, que oferirà Pere Martí amb la presentació del llibre “Escac a l’Estat” El periodista i tertulià parla de la trama secreta del 9-N i la represa del procés. El llibre detalla les negociacions del procés sobiranista dels últims mesos: les cimeres entre els partits, la impugnació del 9-N i la reconversió en el procés participatiu, la guerra bruta d’algunes instàncies de l’Estat, etc. Pere Martí ha destacat que el llibre posa èmfasi en la jornada del 9 de novembre, en els preparatius i en la logística del dia.

500 MARTÍ

 

JORNADA DE PORTES OBERTES A L’IES SANT FELIU
L’Institut Sant Feliu de Guíxols del carrer Canigó, convida a tots els ciutadans a la jornada de portes obertes que es portarà a terme tindrà lloc el proper dijous, 7 de maig, en l’horari següent:
19’00 hores: informació sobre el Batxillerat i visita a les instal·lacions del centre.
20’00 hores: informació sobre els Cicles formatius i visita a les instal·lacions del centre.

500ISF

 

SOBRE LA SINTONITZACIÓ DE TV3 HD
Carta enviada als alcaldes des de la CMA per traslladar als ciutadans: “A partir del 6 de maig, les emissions de TV3 en Alta Definció (TV3HD) incorporaran la possibilitat de rebre informació en desconnexió per a cada demarcació. És a dir, que la gent de Lleida, Tarragona, Girona i la Vall d’Aran podran veure el seu TN Comarques des de TV3HD.
Fins ara, la desconnexió només era possible a través de TV3 en definició estàndard (SD). Aquest fet suposa haver de tornar a fer una sintonització de TDT, però en aquest cas, només d’un canal, TV3HD. Us adjuntem la nota de premsa feta per TV3 on podeu trobar tota informació sobre els passos a seguir.
Aquest canvi comportarà que, a partir del 6 de maig a les 7 del matí, molts aparells de televisió de les comarques de Tarragona, Lleida, Girona i la Vall d’Aran no podran veure TV3HD (haurà quedat a negre) fins que no sintonitzin de nou aquest canal”.

500 TV3

 

HISTÒRIES PINTADES DEL GANXÓ JORDI GUILLEM
El passat diumenge 3 de maig la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols va acollir el vernissatge de l’exposició d’art “Històries pintades” de Jordi Guillem Molins a càrrec de Manel Gorro, director del centre cultural.
L’artista ganxó, de formació autodidacta, va inaugurar la seva primera exposició de pintura a l’oli amb els dibuixos d’uns models propers i familiars i, va presentar les seves obres fruit de dos anys de treball, algunes amb entorns de Sant Feliu i la Costa Brava. En totes, intenta captar una història, un moment i, de vegades, una reflexió o broma visual. A la presentació va donar les “gràcies a la Casa Irla i a la Fundació Josep Irla per l’oportunitat” i també va agrair a tots els assistents la seva presència.
Fins el proper 30 de juny es podrà visitar en horari d’obertura els divendres i dissabtes a la tarda i els dissabtes i diumenges al matí.

500 guillem

 

PAPARRES EN VEHICLES PATRULLA DELS MOSSOS DE SFG
Ràdio Girona de la Cadena Ser, publicava el 30 d’abril que “Els Mossos d’Esquadra han hagut de fumigar dos cotxes de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols perquè tenien paparres. Hi podrien haver entrat -diuen els Mossos- durant algun control policial (són cotxes de trànsit) o després d’haver patrullat per zones boscoses o de camp.
Dels dos cotxes, un ja pot tornar a circular, però els mossos no podran entrar en el segon fins demà perquè s’ha hagut de tornar a fumigar un segon cop per eliminar aquests paràsits”.

500 paparres

 

 

 

El més llegit

I després