I després

7 NOTÍCIES, 5 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

MORT SOBTADA DE L’ADVOCAT LLUÍS FRIGOLA
L’advocat de Sant Feliu de Guíxols Lluís Frigola, ha mort aquest dimarts mentre es trobava en el darrer tram de les seves vacances d’agost a Fuerteventura. La informació apunta a que el popular advocat hauria patit un sobtat infart. En les properes hores esperem poder ampliar aquesta informació.

OFERTES DE TREBALL DEL SERVEI D’OCUPACIÓ MUNICIPAL
Ofertes del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols:
– Restaurant de Platja d’Aro cerca un xef de cuina i un barman- cocteler. Feina per tot l’any.
-Òptica de Platja d’Aro cerca un òptic optometrista. Feina per tot l’any.
Persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobús Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o truqueu al núm. de telèfon 972327033.


EL SERENE CAUSA SENSACIÓ A SANT FELIU

La sensació del cap de setmana ha estat la presencia a Sant Feliu del mega iot Serene que transportava al magnat de la informàtica, Bill Gates, i que mostra aquesta fotografia de Salvador Sabater. La resta, els propis internautes heu anat aportant dades recollides a Internet entre les que destaca que té 134 metres d’eslora, construït per Fincantieri Yatchs l’any 2011 amb un cost de 330 milions de dòlars, propietat d’un altre magnat, en aquest cas del vodka, el rus Yuri Scheffler, que el lloga pel mòdic preu de 5 milions de dòlars setmanals i que, només de tripulació, compta amb 52 persones per a 23 convidats. També porta incorporat un helicòpter més d’altres vehicles terrestres i marins.
El fundador de Microsoft l’ha llogat per passar unes vacances familiars en les quals han visitat Saint Tropez, Serdenya, la Costa Brava i tot seguit Eivissa.

SERENE 500

 

MEDIEVALIA. SECRETS MÚSICA I ESPIRITUALITAT AL MONESTIR
El proper dissabte, 23 d’agost a les 18:30 h. es torna a repetir una visita diferent al Monestir Benedictí de Sant Feliu de Guíxols, en la qual les explicacions no quedaran tancades a la realitat del monestir i dels seus monjos, sinó que “sortiran” al carrer per trobar-se amb la vida quotidiana del món medieval d’aquesta zona empordanesa. El duet format per Pedro Burruezo i Maia Kanaan posaran les notes musicals de cançons amb perfums de sons medievals, moriscos, sefardites. Cal inscripció prèvia al Museu d’Història al preu de 5 euros.
Per gentilesa de El Ginjoler a l’Hort del Rector, la visita, d’una hora i mitja de durada, acabarà amb una copa de cava al nou espai gastronòmic del Monestir, on qui vulgui podrà finalitzar la vetllada amb un sopar agradable i tranquil. Podeu reservar taula trucant al 620 623 454. Més informació: Tel. 972821575 / museuhistoria@guixols.cat

BURRUEZO 500

 

RESULTATS DE LA TRAVESSIA DEL PORT 2014
Organitzada per l’Associació Turística Guixolenca i per l’Aquàtic Club Xaloc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i de la Diputació de Girona, diumenge passat es va celebrar la Travessia del Port nedant de Sant Feliu de Guíxols, amb sortida des de Port Salvi i arribada a la platja, amb un recorregut de 1.100 metres i també en un tram més curt de 400 metres. En total hi varen participar 384 nedadors i nedadores, la classificació dels quals podeu consultar a través dels enllaços que us adjuntem a continuació:
Classificació 1.100 metres: http://www.clubaquaticxaloc.com/images/PDF/Resultats/Travessia_2014/Classificaci%201.100m%20General.pdfClassificació 400 metres:
http://www.clubaquaticxaloc.com/images/PDF/Resultats/Travessia_2014/Classificaci%20400m%20General.pdf

TRAVESSIA 500

 

CINEMA A LA FRESCA A SANT FELIU
L’Associació de Veïns de l’Eixample i l’Ajuntament de Sant Feliu organitzen i conviden a tothom al Cinema a la Fresca al pati de l’edifici de Les Vetlladores dels carrers del Mall i Llibertat. L’entrada és gratuïta.
La pel.lícula que es projectarà aquest divendres, 22 d’agost a les 9 de la nit és Mamma Mia (The Movie) amb Meryl Streep i Pierce Brosnan, versió cinematogràfica del popular grup musical ABBA. Una jove (Amanda Seyfried) que ha crescut en una petita illa grega ha estat educada per una mare rebel i poc convencional (Streep), que sempre s’ha negat a revelar-li la identitat del seu pare. Quan finalment sembla que la jove està a punt de descobrir-ho, apareixen tres possibles candidats…

fondo


AGENDA AMB MÉS ACTIVITATS DE LA SETMANA

Dijous 21 d’agost
*Sessió dinamització Vies Braves. A les 16:30h a la Platja de Sant Feliu.
Divendres 22 d’agost
*Donació de sang. De 17 a 21h al Centre Cívic Vilartagues.
*Audició de sardanes amb la cobla Foment del Montgrí. A les 22.15h al Passeig del Mar.
*Concert d’Ángeles Blancas. A les 22.30 a l’església del Monestir. Preu: 40, 30, 25 i 15 € (+ despeses de gestió).Informació a www.festivalportaferrada.cat
Dissabte 23 d’agost
*Donació de sang. De 10h a 14h i de 16.30 a 20.30h a la residència SFG Gent Gran.
*Botiga al carrer. Durant tot el dia.
*Festival de Sevillanes. A les 22h a la plaça Sant Sebastià.
*Ballet Víctor Ullate. A les 22.30 a l’Espai Port. Preu: 48, 38 i 25 € (+ despeses de gestió). Informació a www.festivalportaferrada.cat

BOTIGA AL CARRER

 

El més llegit

I després