I després

5 imatges i 6 notícies de SFG

Compartiu aquesta història

TOTS UNITS GANXONS, NOVENA LLISTA A SFG
Segons el diari El Punt Avui, un grup de veïns han constituït Tots Units Ganxons, una nova formació política a Sant Feliu de Guíxols que aspira a presentar la novena candidatura a les eleccions municipals del 24-M. El cap de llista, José Antonio Rodríguez, avança que estan pendents dels requisits de la junta electoral i que apostaran per un programa centrat en “la transparència, l’opinió del ciutadà i la proximitat”. Apleguen una cinquantena de simpatitzants i se situen a l’esquerra de l’espectre polític.

L’ESCOLA DE MÚSICA A LA VII ORQUESTRADA
26 alumnes de corda , vent i percussió de l’Escola de Música de St. Feliu de Guíxols van participar el dissabte 7 de març a l’Auditori Palau de Congressos de Girona en el concert de la VII Orquestrada organitzada pel Conservatori de Girona.
Un gran concert amb un total de 220 joves dalt de l’escenari provinents de 24 escoles de música de les comarques de Girona, on van interpretar peces per orquestra de corda, per banda i orquestra simfònica.

escola_musica

LA CUP ES PRESENTARÀ A LES MUNICIPALS
En una assemblea celebrada dijous al Centre Cívic Vilartagues pel Grup Promotor de la CUP de Guíxols, els assistents van decidir per unanimitat de presentar-se a les eleccions municipals. El setembre de 2013 un grup de veïns i veïnes ja havia posat en marxa aquest grup embrionari de la CUP. Durant pràcticament un any i mig s’ha anat consolidant un espai obert, explícitament d’esquerres i independentista. Les persones que actualment en formen part són un grup plural, actives tant a la política de base com en el món associatiu i de les reivindicacions socials. D’altra banda, el grup també va acordar que el diumenge 15 de març es presentarà la candidatura en un acte que estarà centrat en les polítiques municipals d’habitatge i contra l’atur. Ara també treballen per confeccionar col.lectivament tant la llista electoral com el programa electoral. “Des de la modèstia, però també convençudes que el projecte de municipalisme rupturista de la CUP és necessari i pot aportar solucions a les necessitats de les classes populars, s’ha fet el pas de concórrer a les eleccions”, van explicar. Els objectius són: “portar la veu d’aquelles persones que actualment no en tenen a l’Ajuntament ganxó, lluitar per la justícia social i contribuir des del municipalisme a l’alliberament del poble català”. La CUP de Guíxols defensa la radicalització democràtica, on la política “es fa en primera persona i per tant s’organitza mitjançant assemblees obertes a tot el veïnat”. Aquestes assemblees tenen lloc cada dijous a les 19h al Centre Cívic de Vilartagues.

CUP-WEB2
ACTE DEL PSC AMB MOTIU DEL DIA DE LA DONA

Dimecres, 11 de març, a les 20:00 h. al Centre Cívic Vilartagues, el PSC de Sant Feliu de Guíxols organitza un acte participatiu amb motiu del Dia de la Dona Treballadora per reivindicar la igualtat en el món del treball en el qual hi intervindran: la Diputada al Congrés i Presidenta de la Fundació Maria Aurèlia Capmany, Isabel López, la regidora d’acció social, Verónica Lahoya i la primera regidora del PSC, M.Àngels Gálvez.
La presentació anirà a càrrec del candidat socialista a l’alcaldia de Sant Feliu Josep M. Muñoz i a la fi de l’acte s’obrirà un torn d’intervencions dels presents.

PSC DONA

XERRADA SOBRE SEGURETAT ALS SAFAREIGS
Pla de Barris organitza una xerrada informativa sobre la seguretat a domicili i la convivència ciutadana per tal que els ciutadans coneguin l’ordenança municipal que fomenta la convivència ciutadana als espais públics i que puguin saber a qui s’han de dirigir quan es trobin afectats per l’ incivisme d’altres ciutadans. Si us sentiu insegurs a la vostra llar pot ser interessant que assistiu a la xerrada que es portarà a terme el dimecres, 11 de març, a les 20:00 h. a l’edifici dels safareigs de la Plaça del Puig. L’accés és gratuït.
logo_pla_de_barris_el_puig2
FESTA COUNTRY A LA SALA LAS VEGAS
El proper dissabte, 14 de març a la sala de festes Las Vegas s’ha programat una tarda-nit de country pels amants de la música i ball d’aquest estil musical que s’iniciarà a les 20:00 h. amb un curset d’iniciació al country. A les 21:00 h. música d’un disc-jockey de country i repàs dels balls del Festival Internacional de Lloret de Mar. A les 22:00 h. actuació del grup The Country Revival Farmers. A les 23:00 h. Selecció musical amb el disc-jockey country. A les 00:00 h. actuació del grup The Country Revival Farmers i final de festa amb el disc-jockey country.

las _vegas2

 

El més llegit

I després