I després

50 llocs de treball a Perpinyà

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ha enviat una nota als mitjans en la qual informa de la possibilitat que aquells ganxons que no troven feina, puguin optar a accedir al mercat de treball encara que sigui fora de les nostres fronteres naturals.
Recordareu que l’Àrea d’Agermanaments ja ha realitzat un primer conveni amb Europa, concretament amb Alemanya amb els 14 estudiants que durant tres anys faran la Formació Professional A Mindelheim, cobrant una ajuda cada mes i amb allotjament.
Parlant d’Europa, hi ha diferents instruments relacionats amb l’ocupació. Un d’ells és la xarxa Eures, que és un organisme que recull les ofertes de treball que hi ha a tots els països de la Unió Europea. A dia d’avui la web d’Eures té més d’un milió de llocs de treball publicats, fàcilment consultables via internet.
Una de les ofertes que l’Ajuntament considera interessant, és de 50 llocs de treball, temporal de 3 mesos, a Perpinyà (França). Els interessats/des tenen encara uns quants dies per decidir-se (fins al 12 de juliol).
Es tracta de treballar en un centre de recepció i distribució de mercaderies, sobretot fruita i verdura (catalogació, etiquetatge, transport intern..)
Es cobra el sou brut mínim (a França és 1.425 euros/mes ) i tingueu en compte que Perpinyà no està tan lluny (90 minuts). La feina és per tres mesos, però hi ha bones opcions de continuïtat.
Entre les condicions: no és requisit imprescindible parlar francès (tot i que es valora) i tampoc calen estudis mínims. L’edat és fins a 60 anys i l’oferta és exclusivament per a ciutadans de la Unió Europea.
Molt important: estan trobant molts candidats homes, però també els calen dones, per això us animo a que us ho penseu.
Les feines, en concret són: carregadors/descarregadors de mercaderies, transportista de magatzem, triadors/es, caps de línia de mercaderies… Surten fins a 50 places.
Aquí teniu el detall, fitxa a fitxa, premeu els links adjunts per accedir-hi:

10 CARREGADORS I DESCARREGADORS
https://ec.europa.eu/eures/eures-searchengine/servlet/ShowJvServlet?lg=ES&pesId=67&uniqueJvId=28416&nnImport=false

10 CONDUCTORS/ES DE CARRETÓ MECANITZAT
https://ec.europa.eu/eures/eures-searchengine/servlet/ShowJvServlet?lg=ES&pesId=67&uniqueJvId=28417&nnImport=false

10 RESPONSABLES DE LÍNIA FRUITES I VERDURES
https://ec.europa.eu/eures/eures-searchengine/servlet/ShowJvServlet?lg=ES&pesId=67&uniqueJvId=28418&nnImport=false

20 SELECCIONADORES/-S DE FRUITA I VERDURES
https://ec.europa.eu/eures/eures-searchengine/servlet/ShowJvServlet?lg=ES&pesId=67&uniqueJvId=28419&nnImport=false

El més llegit

I després