I després

50 ANYS DE L’AFIC A L’ARJAU

Compartiu aquesta història

Aquest mes de gener ha sortit publicat el darrer número de la revista cultural L’Arjau que, aquest cop, ha estat dedicat monogràficament a l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols amb motiu del seu cinquantè aniversari. En aquest número es parla de com i quan es va constituir l’AFiC, de les persones que n’han format part, de les activitats que s’organitzen i de les experiències d’alguns afeccionats. També es fa referència al naixement i a l’evolució de la fotografia i del cinema, de la seva història a Sant Feliu de Guíxols. Durant aquests anys l’AFIC ha crescut, s’ha renovat i ha sabut engrescar un bon grapat de ganxons de diverses generacions: l’Agrupació, de fet, ha esdevingut la cronista gràfica de la ciutat.
En la publicació, com no podia ser d’una altra manera, hi trobem tot un seguit de fotografies d’associats il·lustres, alguns dels quals, dissortadament, ja no es troben entre nosaltres.
La història ha donat per moltes aventures, activitats i anècdotes així com la constant evolució tecnològica que desemboca en el significatiu canvi de l’era analògica a la digital.
En aquest extens recorregut per mig segle d’història, al final de la publicació, que abasta 66 pàgines, també hi ha espai per una altra efemèride com fou, ara fa 100 anys, el primer vol de Lucien Demazel a Sant Feliu.
L’Arjau és una publicació editada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols que tracta de temes culturals del municipi i el seu entorn, que es distribueix de manera gratuïta i que es pot trobar en els estancs i llibreries de la ciutat o bé als serveis municipals següents: Botiga del Monestir, Oficina d’Informació Ciutadana, Punt d’Informació juvenil, Guíxols Desenvolupament, centres cívics de Vilartagues i Tueda, Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit i Arxiu Municipal.

AFIC FALDILLA

 

El més llegit

I després