I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AQUEST DISSABTE, LA IV TIMBALADA DE SFG
Percussió Ganxona, un dels col·lectius més actius i disposats de Sant Feliu, convoca a tothom a gaudir de la IV Timbalada Ganxona i del 1er. Concurs de Percussió de la Costa brava que se celebrarà aquest dissabte, 4 de juliol als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu i que incorpora un sopar, amb reserva, i un fi de festa obert a les 23:30 h. amb servei de bar i que comptarà amb més de 20 colles participants d’arreu de Catalunya.
També cal destacar el col·lectiu de voluntaris que hi donen suport així com el d’entitats privades i l’Ajuntament de Sant Feliu.

500 TIMBALADA

 

LA INSTAL·LACIÓ DE FIBRA ÒPTICA CONTINUA A BON RITME
Fa un parell de mesos que varem anunciar que s’havia arribat a un acord entre la companyia telefònica i l’Ajuntament per procedir a fer la instal·lació de conductors de fibra òptica per tal de dotar a Sant Feliu i S’Agaró d’aquest conductor que multiplicarà la velocitat de la transmissió de dades.
Les antigues línies han quedat obsoletes i saturades, especialment a partir de l’augment de d’abonats a la televisió per cable, la qual cosa ha alentit ostensiblement la velocitat de les connexions a Internet.
Les brigades de les empreses subcontractades estan treballant a preu fet per tal d’enllestir tota la instal·lació i s’espera que en dos mesos es pugui comptar amb aquest servei actualitzat.
Ara caldrà revisar si la companyia accedeix a la petició que en el seu moment va fer l’Ajuntament on es demanava una ampliació del conveni per tal de donar cobertura a les empreses que ho requereixin o que es vulguin insta.lar a Sant Feliu.

500 FIBRA

 

LA INFRAESTRUCTURA DEL FESTIVAL JA ÉS A PUNT
Una brigada d’operaris va treballar la setmana passada per aixecar l’escenari i les grades de l’Espai Port, seu principal del Festival de la porta Ferrada. Els especialistes varen fer via per unir els elements tubulars que sostenen les parts més importants del recinte que ha de rebre, entre altres caps de cartell, una de les comptades actuacions del grup Sopa de Cabra, els components del qual dedicaran bona part del dimarts a la tarda a atendre als mitjans en un hotel de la ciutat.

500 FESTIVAL

 

ENSENYAMENT I PRÀCTIQUES BUDISTES A SFG
Des de dijous s’estan portant a terme a Sant Feliu els Ensenyaments, practiques i empoderament a càrrec del Lama Tsering. L’activitat va començar la tarda de dijous amb una conferencia oberta a tothom i amb accés lliure sobre “La Visió Budista en la vida quotidiana”. Aquest divendres matí i tarda “Ensenyament sobre les 37 pràctiques del bodhisattvas”. Dissabte al matí: “Empoderament Namgyalma” i a la tarda “Ensenyaments i pràctiques de meditació de Samatha” que es repetiran el diumenge al matí i a la tarda es tancarà amb “Milarepa Tsog”.

500 BUDISTES


COMISSIÓ URBANÍSTICA I SOCIAL DEL PLA DE BARRIS
El proper dimarts, 7 de juliol tindrà lloc la comissió urbanística i social del Pla de Barris, a les 20:30 h. a l’edifici els safareigs, situat davant de la Plaça del Puig amb el següent ordre del dia: 1-Benvinguda i presentacions, 2-Presentació del nou regidor de Pla de Barris, 3-Discussió general de temes pendents, 4-Qüestions de les associacions de veïns/es, Precs i preguntes i cloenda.

500 PLADEBARRIS

 

 

 

 

El més llegit

I després