I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

RESULTATS DE LA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG
El Banc de Sang i Teixits ha enviat una nota d’agraïment, en nom de les persones que la necessiten, tots els participants i entitats que varen col·laborar en la Marató de Sang que el passat dissabte es ve portar a terme a la sala Las Vegas de Sant Feliu. Els resultats són els següents:
Participants: 388
Donacions admeses: 331
Nous donants: 80
Oferiments: 57

500 SANG

QUINA DE L’A.D.GUÍXOLS I QUINA INFANTIL
Tradicional Quina de Nadal organitzada per l’Ateneu Deportiu Guíxols, a la Sala de Festes Las Vegas a les 6 de la tarda els dies 25 i 26 de desembre i dies 1, 3 i 6 de gener. Importants premis per als participants en la quina del centenari del club degà de la ciutat.
D’altra banda, el 3 de gener, prèvia a la quina de l’Ateneu, a les 16:00 hores, l’Espai la Milana n’organitza una d’infantil a la mateixa Sala Las Vegas destinada a nens i nenes de totes les edats amb les seves famílies.
A partir de les 16:00 h. obriran les portes els cartrons pel preu de 6€. La quina es portarà a terme entre les 16:30 h. i les 19:00 h. i hi haurà servei de bar a càrrec de Las Vegas. Hi haurà un munt de regals, sorpreses i es comptarà amb l’animació del caçador, el llop milaner i la Fada Iris. Hi participen una cinquantena d’establiments i hi col·labora l’Ajuntament de la ciutat.

500 QUINES

DEMANEN FOTOS DEL BARRI DEL PUIG
Des de Pla de Barris s’ha rehabilitat i adequat l’edifici els Safaretjos per a ús cívic, que està situat just davant de la Plaça del Puig i que pretén ser un centre on s’hi podran fer activitats tant des de l’ Ajuntament com des de les mateixes associacions.
Una de les propostes de l’ Ajuntament és fer-hi un centre d’interpretació de l’edifici amb fotografies que reflectiran la vida del barri del Puig i l’ús de l’edifici en el seu temps.
Des del Pla de Barris, fan una crida a tots aquells ciutadans que disposin de fotografies del Barri del Puig i vulguin cedir-les a l’ Ajuntament per poder fer una bona representació del que antigament era el barri.
Us podeu posar en contacte amb l’Oficina de Pla de Barris, al c/Penitència, 10 o bé trucant al 972327019

SAFAREIGS ANTICS

 

PRIMER BANY DE L’ANY SANT FELIU DE GUÍXOLS
Com és tradició, Sant Feliu de Guíxols convida els valents del país a celebrar l’entrada d’any amb una bona remullada a les aigües de la badia L’1 de Gener a les 13:00h: el lloc de concentració és el segment de platja que s’ubica just davant de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Si esteu disposats a desafiar les temperatures hi esteu convidats per l’Aquàtic Club Xaloc i Club Xaloc i CE Montclar, amb col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

bany any 2010

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR DE TAEKWONDO
Diumenge, 14 de desembre, es va celebrar el Campionat de Catalunya Sènior de Taekwondo de modalitat de combats, El taewkwondista ganxó Pol Fernández Rodriguez, després que en l’últim mes havia realitzat 3 campionats d’alt nivell guanyant-los tots, malgrat que estava cansat i tocat, va decidir amb el seleccionador català que encara que és júnior podia participaren el campionat sènior per veure a quin nivell es trobava quant a absoluts. No va tornar a defraudar malgrat les condicions en què es trobava i va aconseguir arribar a la final, tot i que la va perdre 4-3, quedant segon i medalla de plata. Va fer un bon campionat demostrant que pot fer el salt a una categoria superior amb garanties de fer un bon paper.

TAEKWONDO

 

 

 

 

El més llegit

I després