I després

5 exposicions de fotografia simultànies a l’antic hospital

Compartiu aquesta història

Visita obligada als amants de la fotografia. Del 10 al 27 d’octubre al Centre d’Exposicions de l’Antic Hospital trobareu 5 exposicions de fotografia ben diferents.

“Les Iaies” de Santos Moreno guanyador del Premi Catalunya 2013 són 14 obres en color. Retrats de fotografia creativa en clau d’humor .

Cartel_expo_Sant_Feliu_Santos_Moreno_web(1)

“Surreal Territory” es una exposició de l’ autor argentí Raúl Villalba guanyador de la Lliga Catalana 2013. Unes 25 obres en color on el surrealisme es barreja amb el màgic i l’oníric.

Afiche_Villalba_web(5)

“Els 7 pecats capitals” de Josep Xoy guanyador de la Lliga Catalana 2012 ens mostra un meticulós i cuidat treball en 11 obres en color on l’autor fa alhora de fotògraf i model en totes les obres.

Festa_Fotografia_Josep_Xoy_web(5)

“Fòbies” d’Acció Fotografica de Ripollet entitat millor classificada de la Lliga Catalana 2012, és un treball col·lectiu de 27 obres en color de la visió que té cada autor sobre les moltes i diferents tipus de fòbies que existeixen.
portada_web(6)
“La vida en Blanc i Negre” de l’Agrupació Fotogràfica d’Arts i Oficis de Berga millor classificada en la lliga Catalana 2013. Un treball col·lectiu de 22 obres, on cada autor la seva versió de com veu … la vida en blanc i negre.

Festa_Fotografia_VIDA_AFTDAO-web(4)

El més llegit

I després