I després

4 NOTÍCIES, 4 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

3.000 ENTRADES VENUDES DEL FESTIVAL
La campanya de venda prèvia d’entrades dels espectacles del Festival de la Porta Ferrada a la taquilla del Teatre-Auditori amb un 20% de descompte, ha donat bons resultats atès que se n’han venut més de 3.000, especialment dels següents espectacles: Sílvia Pérez Cruz & Raül Fernández Miró, l’espectacle teatral El Crèdit, Malú, Belle & Sebastian i Nadie Sabe Nada d’Andreu Buenafuente i Berto Romero.
Un dels espectacles, l’obra teatral “El Crèdit” protagonitzada pels actors mediàtics Jordi Bosh i Jordi Boixaderas, ha exhaurit les entrades de la sessió programada i la direcció del Festival anuncia una nova sessió de l’espectacle que tindrà lloc el mateix diumenge 27 de juliol a les 21h.
La venda d’entrades continua al web del Festival i aquest cap de setmana, també a la taquilla del teatre de Sant Feliu, que reobrirà divendres (ja a preus normals) de 17 a 21h. i dissabte de 10 a 14h. i de 17 a 21h. Informació i venda d’entrades: http://festivalportaferrada.cat

TEATRE3

CORBACHO 5G, AQUEST DISSABTE
Aquest dissabte, 7 de juny a les 21:30 h. al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, Jose Corbacho fa parada per presentar el seu espectacle Corbacho 5G, un dels plats forts del Guíxols Escena-2014 amb la següent fitxa tècnica:
-Dirigida i interpretada per: José Corbacho (El Terrat).
-Un espectacle teatral on José Corbacho utilitza com a excusa les noves tecnologies per parlar, o millor dit riure, de tot una mica: dels homes, de les dones, de la parella, dels fills, d’Internet, de les xarxes socials, la política, el futbol, la religió, la televisió, el cinema, el teatre, les videoconsoles, els gossos, els gats, la monarquia, els Reis, el Pare Noel, les princeses, els gendres… No s’escapa ningú. A més a l’obra tot és possible, i sobretot en aquest espectacle els espectadors juguen un paper molt important.
-Entrada general 15 eur. Reduïda 12 eur. – Venda: a l’Oficina de Turisme i al mateix teatre (una hora abans de la funció).
– Autors: José Corbacho, David Escardó, Juan Cruz, Tomás Fuentes, Pep Bras.

CORBACHO3

SESSIONS PER APRENDRE A FER MONÒLEGS
L’actriu monologuista Susanna Comas organitza a Sant Feliu de Guíxols, sessions per a persones de totes les edats que vulguin aprendre a fer monòlegs. Es tracta de tècniques per dominar l’escenari, la veu, l’actitud davant del públic, o la improvisació.
Sessions per a grups reduïts, amb tècniques i humor, adaptades a cada persona, que es portaran a terme a l’antic Hospital Municipal. Informació al telèfon: 626 480 892.

033

REIVINDICACIÓ REPUBLICANA A SFG
Un centenar de persones es van congregar dilluns al vespre davant de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols convocades a través de les xarxes socials i per ERC, ICV-EUiA, CUP i Procés Constituent per reivindicar una referèndum entre República i Monarquia. Igual que a milers de municipis de Catalunya i Espanya l’abdicació del rei Joan Carles va generar una onada de peticions per canviar la forma d’estat i passar de Monarquia a República. La pancarta penjada a l’ajuntament de la ciutat demanava el referèndum i pronosticava que Felip VI “no serà rei”.

REPUBLICA FACE

El més llegit

I després