I després

4 NOTÍCIES, 4 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PLE EXTRAORDINARI AQUEST DIVENDRES
Aquest divendres 11 de juliol, a les 9 de la nit, Ple Municipal Extraordinari sol·licitat pels quatre grups a l’oposició de l’Ajuntament amb el següent punt a l’ordre del dia: “Creació d’una comissió especial per investigar la contractació d’un Gestor Turístic per 5.445€ mensuals”. Ateses les declaracions que s’han realitzat per les dues bandes s’ha pogut detectar una certa tensió i alguns retrets que de ben segut es traslladaran a aquesta sessió que podeu escoltar en directe pel 107.0 de la FM i a través del web: www.rsf.fm

PLENS 500

FESTA MAJOR DE SANT POL
Aquest cap de setmana se celebra la Festa Major de Sant Pol que organitzen quatre establiments d’aquell àmbit. Des de fa uns dies ja hi ha parades i atraccions infantils per a nens i nenes de 2 a 10 anys al Parc de les Dunes, que s’hi mantindran durant tota la festa.
Quant a la programació d’activitats gratuïtes, aquest mateix divendres, a les 11 de la nit, hi haurà una sessió de música (disco-mòbil) a càrrec de Nou So.
El dissabte, a les 10 de la nit, ballet clàssic espanyol i flamentc amb Pasión Gitana.
I diumenge, a les 10 del matí, Sardinada popular al passeig de Sant Pol, a les 11 Campionat Internacional de Menjada de Síndries, a les 10 de la nit cantada d’havaneres amb el grup Peix Fregit i a les 11 castell de focs d’artifici i fi de festa.

SANT POL

INTERESSANT EXPOSICIÓ DE PROJECTES A L’HOSPITAL
Aquest divendres, 11 de juliol, a les 19:00 h. tindrà lloc a l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols l’acte inaugural de l’exposició de treballs realitzats pel grup de recerca Investigació Arquitectura Mediterrània (IAM) de l’Escola d’Arquitectura de la Salle. La mostra versa sobre les estratègies per a la regeneració sostenible d’assentaments turístics de la costa mediterrània, en aquest cas centrats i concretats en la nostra ciutat, Sant Feliu de Guíxols. L’exposició consta de tres àmbits diferents: introducció i antecedents, metodologia emprada (amb diversos mapes de situació), i els casos d’estudi (amb les fitxes, resum dels projectes, maquetes…). D’aquests treballs ja varem editar algunes il·lustracions com les de l’amfiteatre del port, l’Hotel Panorama o el Rex-Les Noies.

PANORAMA 600

CANÇÓ DE TAVERNA PER A LA VERGE DEL CARME
Aquest dissabte, a les 10 de la nit a la platja de Sant Feliu, dins dels actes de la diada de la Mare de Déu del Carme, se celebrarà una triple actuació de Cançó de Taverna a càrrec del duet La Vella Lola, del cantautor Sé i del grup convidat: Cantaires del Montgrí. La llum i el so aniran a càrrec de Nou So i operaris de la Brigada Municipal prepararan un cremat gratuït per a tots els assistents.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El més llegit

I després