I després

3 NOTÍCIES, 3 IMATGES DE PD’A I PALAMÓS

Compartiu aquesta història

CICLE DE CINEMA INFANTIL EN CATALÀ
Impulsat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, s’han programat cinc projeccions aptes per a tots els públics, cada dissabte del 20 d’octubre al 17 de novembre (16.15 h) a l’Ocine Platja d’Aro, a un preu únic de 4’20 euros l’entrada per a petits i grans (web): Leo da Vinci, missió Mona Lisa (20 d’octubre), La malvada guineu ferotge (27 d’octubre), Hotel Transsilvània 3 (3 de novembre), Quines bestioles! (19 de novembre) i Els Increïbles 2 (17 de novembre).


5è CONCURS INTERNACIONAL DE PROJECTES FOTOGRÀFICS

En el marc de la cinquena edició de les Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro (web) s’han lliurat els premis de la cinquena edició del concurs internacional de projectes fotogràfics Educant la mirada, convocat en motiu de les mateixes, i que enguany presenta dues novetats: l’edició d’un catàleg commemoratiu amb el recull de les obres guanyadores i finalistes de la present edició; i una exposició amb una selecció de 40 obres, en gran format, que es pot visitar, en entrada lliure, a les sales d’art de la Masia Bas de Platja d’Aro, els caps de setmana 20-21 i 27-28 d’octubre (10-13 h i 18-21 h). El concurs d’enguany ha rebut gairebé 500 propostes, de 397 autors de 44 països amb una dotació global de 5.250 euros en premis. Els guardons els han obtingut Al Lapkovski de Letònia amb Desconnectant la connexió (Primer Premi · 2.000 euros), Feyzullah Tunç de Turquia amb Cowboy (Segon Premi · 1.000 euros), Pranab Basak de l’Índia amb Untold Dreams (Tercer Premi · 500 euros), Md Rafayat Khan de Bangladesh amb Water-The womb of nature (Premi Autor Jove -menys de 35 anys- · 1.000 euros) i 10 Auris amb Les nenes de la guerra (Premi Local per a residents a les comarques de Girona · 750 euros).

 

PALAMÓS DONA RELLEU AL PONT EIFFEL AMB UN PASSEIG EN PARAL.LEL A LA RIERA AUBI
L’Ajuntament de Palamós ha inaugurat un nou passeig al llarg d’un tram de la riera Aubi, el qual serveix per accedir al pont Eiffel –restaurat recentment i conegut com a “pont de ferro”– i alhora per reforçar i millorar la llera i els talussos en el tram afectat. S’ha construït damunt del talús esquerre en direcció a la desembocadura i en el tram entre el pont Eiffel i el final del terme municipal. Es tracta d’un traçat recte de 210 metres, sense desviaments i exclusiu per a vianants, tot i que, en cas d’urgència, també permet el pas dels serveis d’emergència. La superfície d’aquest passeig, de sauló compactat, és de 900 m² i s’hi han col·locat una vintena de fanals, així com una barana de fusta per separar-lo de la riera. Al cantó contrari, s’ha construït un petit mur per separar el passeig de la finca veïna, on s’ha dut a terme una promoció immobiliària. Precisament l’empresa responsable d’aquesta promoció ha assumit les despeses de construcció del passeig, així com les derivades del reforç i la millora de la llera i els talussos de la riera en el tram afectat. Durant els pròxims dies es duran a terme els treballs de replantació d’arbres a la banda dreta d’aquest tram de riera, i des del pont, així com el tractament amb hidrosembra d’aquests talussos.
Més informació a diari El Punt Avui

El més llegit

I després