4.500 NENS I NENES PARTICIPEN ALS JOCS EMPORION

Els Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro, Calonge, Sant Antoni de Calonge, Mont-ras, Palafrugell, Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà, col.laboren en la quarta edició dels Jocs Emporion – Finals territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que varen presentar fa uns dies la Diputació de Girona i la Representació Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya i que comptaran amb la coordinació tècnica del Consell Esportiu del Baix Empordà, com a consell esportiu amfitrió, juntament amb els consells esportius de les comarques de Girona.

Els Jocs Emporion se celebraran els dies 9,12,13 i 14 de maig, amb la participació de més de 4.500 escolars, que competiran en un gran nombre d’esports, com ara futbol 7, bàsquet, voleibol, natació, mini olimpíades d’atletisme-cros, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, judo, hip-hop, patinatge, handbol. Enguany també hi haurà bitlles catalanes, corfbol i una duatló infantil.

En els diversos escenaris, i a hores diferents, participaran esportistes en edat escolar, vinguts d’arreu de les comarques gironines, que competiran per ser els primers en el medaller (or, plata i bronze), segons els resultats obtinguts en les diferents disciplines i categories al llarg de la jornada. Els Jocs Emporion pretenen ser un punt de trobada dirigit tant als joves esportistes com al públic general, a fi de promoure entre els pares, mares i educadors una major conscienciació de la importància de la pràctica esportiva i els hàbits saludables, així com dinamitzar i promoure la cultura de l’esport.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació