I després

35è aniversari Escola d’Adults

Compartiu aquesta història

Aquest mes de juny l’Escola d’Adults es disposa a celebrar el seu 35è aniversari a través de tot un seguit d’actes que començaran dimarts 11 de juny a les 6 de la tarda amb la inauguració de l’exposició: 35 anys de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols, on es glosarà, a partir de retalls de premsa local, nacional i internacional, d’objectes i de material videogràfic el recorregut del Centre relacionat amb contemporaneïtat històrica de cadascun d’aquest anys, sempre a partir del bon rotllo i de l’humor. A continuació, a la mateixa sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues, que serà on se celebraran tots els actes de la setmana, s’ha convocat una taula rodona/col·loqui amb el títol: La Formació de les Persones Adultes a Sant Feliu de Guíxols, amb la participació de la Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Sra. Irene Rigau; l’Alcalde de Sant Feliu de Guíxol, Sr. Joan Alfons Albó; el President d’AFOCO (Associació per a la Formació Continuada), Sr. Antoni Juanals; el Director del CFA Sant Feliu de Guíxols, Sr. Antoni Ferrer; la Directora del Centre Fada Iris i exalumna de l’Escola, Sra. Míriam Bonete; i l’Administrador de Correus i exalumne de l’Escola, Sr. Jordi Casanovas, en què es parlarà i possiblement debatrà sobre la història, les experiències, les perspectives i el futur de la formació dels adults a la nostra ciutat.
Dimecres 12 a les 6 de la tarda, s’estrenarà el treball videogràfic sobre història local oral, realitzat conjuntament pels alumnes de Competències per a la Societat de la Informació i membres d’AFOCO: Noves Ganxoneries II, que comprèn els filmets: Manel de l’Horta: Les ganxoneries, Taverneres, taverners i tavernacles i Quina Passada!. Dins la mateixa sessió es projectaran també les pel·lícules del IV Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults, organitzat en dues categories: pel·lícules de tema obligat de 60 segons, englobades sota el títol de: Un menú lleuger, i pel·lícules de fins a tres minuts de durada de tema lliure i producció individual.
Dijous 13 a les 6 de la tarda i a la plaça Salvador Espriu, alumnes, professorat i personal de l’Escola es faran la tradicional Fotografia de final de curs. Es finalitzarà la jornada pujant al tercer pis del Centre Cívic, on amb el “show” habitual dels professors de l’Escola es procedirà al Lliurament de premis del concurs literari i del festival de curtmetratges.
Finalment, divendres 14, també a les 6, se celebrarà el berenar de final de curs, durant el qual es lliurarà als participants el núm 51 de “El Lío Cultural” el fanzine/revista de l’Escola i, com també és tradicional, l’entrega per a cada alumne d’un llibre per part de l’Ajuntament.
Alumnes, exalumnes, professors, participants en les pel·lícules i en altres activitats presents i passades de l’Escola i públic en general hi estan convidats.

El més llegit

I després