I després

Nou portal web del Servei d’Assessorament d’Empreses

Compartiu aquesta història

Tal i com informàvem al nostre web, el Servei d’Assessorament d’Empreses presentava dilluns el seu nou portal. L’apartat renovat de la web inclou una primera pantalla de presentació, on s’explica què és el Servei d’Assessorament d’Empreses. Aquest servei, entre altres accions, té l’objectiu de fomentar la creació i la consolidació de noves activitats empresarials a Sant Feliu de Guíxols.
Posa a disposició dels emprenedors i les emprenedores eines i suport per aconseguir que els projectes empresarials arribin al mercat amb unes garanties de viabilitat.
L’espai web té un espai d’assessorament i informació personalitzat. Inclou també un punt de trobada empresarial, en el qual, en forma de fòrums, apareixen diferents informacions, com tràmits útils, ajudes per a la creació d’empreses, ajudes a les empreses en funcionament, recerques de finançament i inversions i també un apartat de formació.
Aquesta eina virtual té també un apartat on els emprenedors/-es poden conèixer les subvencions vigents, en diferents àmbits econòmics.
La web té alhora un arxiu de tots els programes gravats a Ràdio Sant Feliu (titulats Fem Empresa), així com un apartat de notícies d’interès per al sector.

El més llegit

I després