I després

30È APLEC DE LA SARDANA DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

El proper dissabte, 27 de maig i el diumenge, 28 de maig se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols el 30è Aplec de la Sardana, on en la primera diada La Principal de La Bisbal oferirà, a 2/4 de 6 de la tarda, un concert de sardanes i música per a cobla a la parròquia Mare de Déu dels Àngels i, a 2/4 de 10 de la nit, una audició de sardanes al Passeig del Mar.

El diumenge al matí, al Passeig del Mar, totes les sardanes que s’oferiran estaran dedicades o bé relacionades amb la nostre ciutat. Durant el matí se sortejaran tortells gentilesa de pastisseries locals.

A la tarda, sardanes de compositors contemporanis, en una de les quals hi intervindran els components de Percussió Ganxona (Batuc de Roure de Xavi Piñol). Les cobles participants seran: Cobla Sant Jordi, Ciutat de Girona i Rossinyolets

Amb la compra de números es podrà votar la sardana que més agradi de les tandes de “Contemporanis”, “Cobla” i “Callís” i una de les butlletes participants de cada tanda serà obsequiada amb un lot de regals.

*L’Agrupació Amics de la Sardana es reserva el dret de modificar o suspendre l’acte si causes imprevistes li obliguessin a fer-ho.

Podeu consultar els programes de les dues diades en els següents arxius: DISSABTE DIUMENGE

 

El més llegit

I després