I després

3 VEHICLES MÉS CREMATS DE MATINADA A SFG

Compartiu aquesta història

La passada matinada ha continuat l’espiral d’incendis a Sant Feliu de Guíxols, on han cremat tres vehicles més però en aquest cas en tres punts diferents de la ciutat.

El primer avís ha arribat a les 3:01 h. de la matinada quan ha començat a cremar una furgoneta aparcada en el carrer Guifré 23, a menys de 50 metres dels que varen cremar el passat dimarts al carrer Trafalgar. Un segon avís es produïa a les 5:04 h. quan s’incendiava un vehicle que es trobava aparcat en bateria a l’inici del carrer Castell d’Aro, davant de número 15 i el tercer avís ha arribat quan una altra furgoneta aparcada al carrer Bilbao (entre els pisos verds i el Sot dels Canyers), també començava a cremar.

En tots els casos hi ha intervingut Policia Local, Bombers i Mossos i el foc no s’ha propagat a altres vehicles pròxims als objectius dels piròmans, però si a un domicili del carrer Guifré, 15 on la propietària de l’immoble ha hagut de ser evacuada com a mesura preventiva mentre els Bombers en feien l’extinció. En el del carrer Castell d’Aro la propietària del cotxe del costat ha estat a temps d’enretirar el seu vehicle i el del carrer Bilbao.

La nostra emissora ha contactat amb l’alcalde, Carles Motas, per saber quines mesures es pensa emprendre davant d’aquesta situació. La resposta ha estat que per demà (dilluns) a la tarda ha convocat una reunió a l’alcaldia a la qual també hi assistiran el regidor de seguretat, Jordi Vilà, el primer tinent d’alcalde, Josep Melcior Muñoz, l’inspector dels Mossos d’Esquadra, el sotsinspector de la Policia Local i membres de la Comunitat Islàmica de Sant Feliu de Guíxols, atès que tots els vehicles cremats pertanyen a membres de la seva comunitat.

Motas ha declarat que hi ha una investigació oberta per part del Mossos d’Esquadra i que també hi ha un grup de menors que delinqueixen habitualment. Ha afegit que de la reunió espera que surti un plantejament per determinar les accions que cal emprendre per garantir la seguretat a la ciutat i poder arribar a les últimes conseqüències, que també passen per l’expulsió d’aquells que no s’avinguin a les normes de convivència establertes.

600-faldilla-1

600-faldilla-2

600-faldilla-3

El més llegit

I després