INSCRIPCIONS PER A LA “V” DEL 11S2014
Guíxols per la Independència inicia les inscripcions per l’11S2014 a Barcelona per a realitzar la “V” que convoca l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), cal omplir el següent formulari http://goo.gl/zqjQUx o passar pel local els dimarts 10.30-12h, dimecres i divendres de 18 a 20.30h, com a dades imprescindibles és necessari un telèfon, correu electrònic i el DNI de cadascú (la data límit d’inscripcions és el dilluns 21 de juliol).

FESTIVAL MULTICULTURAL EMPORDÀMÓN
Les assembles territorials del Baix Empordà de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), entre elles Guíxols per la Independència, organitzen aquest dissabte 19 de juliol, al Passeig marítim (a la zona del Cavall Bernat) de Platja d’Aro el Festival Multicultural Empordàmón, consistent en diverses activitats, durant tot el dia parades i un mercat de productes de la terra, recollida de signatures “Signa un vot”, i a més, una volada d’estels gegants i una volada de paramotors. Els concerts començaran a les 16h i fins les 02h amb les actuacions d’Emilio Sanchez Rubio, Toni Cayena, l’Associació Hondurenys de Girona, Gerard Solano i l’Orquestra Mitjanit.
També tindran lloc conferències a càrrec de Eduardo Reyes (Súmate), Saoka (responsable de la sectorial d’Immigració de l’ANC), Jaume Marfany (vicepresident de l’ANC), Pere Gabarra (sectorial de jubilats de l’ANC), i Miquel Strubell i Toni Strubell, com a ponents convidats dins de l’espai de tertúlia “Vine i Pregunta”.
Informació i horaris detallats a l’esdeveniment del Facebook: https://www.facebook.com/events/1475236239381630

XERRADA DE MIQUEL SELLARÈS
Com és tradició estiuenca, el proper dimecres 23 de juliol, a les 20:14 h. al pati de l’Escola de Música, Guíxols per la Independència organitza una xerrada emmarcada en el cicle “El país que volem” amb Miquel Sellarès. L’acte es clourà amb un piscolabis i copa de cava per tal de celebrar el 3r aniversari com entitat local de GxI. L’acte és obert a tothom.